ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Temmuz 2014 Cumartesi 14:51

Kocamaz: Sıkıntıları en kısa sürede çözme gayretindeyiz

Kocamaz: Sıkıntıları en kısa sürede çözme gayretindeyiz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şehrin sıkıntılarını en kısa sürede çözme gayretinde olduklarını söyledi.



Başkan Kocamaz merkez Yenişehir’de bazı temaslarda bulundu. İlk olarak Kaymakam Mustafa Özarslan’ı ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Kocamaz, daha sonra Belediye Başkanı İbrahim Genç’le makamında görüştü. Bu ziyaretlerin ardından Başkan Kocamaz, Yenişehirli muhtarlar ile Kongre Merkezi’nde toplantı yaptı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, daire başkanları ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, muhtarlar kendi mahalleleri ile ilgili yaşadıkları sorunlar ve yapılmasını talep ettikleri hizmetler hakkında Başkan Kocamaz’a bilgi verdiler.

Muhtarların sıkıntılarını not alan ve daire başkanları ile paylaşan Başkan Kocamaz, “Mahallelerinizdeki sıkıntıları en kısa zamanda çözmenin gayreti içerisindeyiz. Sorunların çoğu zaten bilgimiz dahilinde ve bu sorunlarla ilgili arkadaşlarımız ön çalışma yapıyorlar. İnşallah önceliklerinize göre sorunlarınızı belli bir zaman dilimi içinde çözeceğiz.” dedi.

Başkan Kocamaz ayrıca mahalle muhtarları ile sık sık bir araya geleceğini ve yapılan işleri birlikte takip edeceklerini sözlerine ekledi.




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER