ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Mayıs 2014 Salı 11:20

Kedi ile köpek görenleri hayrete düşürdü!

Kedi ile köpek görenleri hayrete düşürdü!

İnsanların kavga ettiği, savaştığı, çocuk cinayetlerinin işlendiği şu günlerde İnegöl'de yavru bir kedi ile köpeğin dostluğu görenleri şaşırtıyor.


İnegöl'de yavru bir kedi ile köpeğin dostluğu görenleri şaşırtıyor.

İlçede 2 aylık "Fıstık" adlı kedi ve 9 aylık "Fındık" isimli köpeğin birlikte beslenmesi, oyun oynayıp vakit geçirmesi görenlerin dikkatini çekiyor.

Hayvanların sahibi iş adamı İsmail Şentürk, yaptığı açıklamada, arkadaşları tarafından ayaklarından yaralı şekilde bulunan köpeğe sahip çıkarak hobi çiftliğinde beslemeye başladığını, tedavi ettiğini belirtti.

Başka bir arkadaşı tarafından da kendisine yavru bir kedi hediye edildiğini ifade eden Şentürk, köpeğe "Fındık", kediye ise "Fıstık" ismini verdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"2 aylık kedimiz anne özlemini Fındık'la oynayarak gideriyor. Kedimiz ve köpeğimiz aynı zamanda birlikte kalıyorlar. Bunların arasında çok güzel bir dostluk var. İkisi de beni çok seviyorlar. İkisi de birbirlerine zarar vermeden oynuyorlar. Burası bizim hobi çiftliğimiz. Çiftliğimize gelenler şaşırıyor. 'Köpekle kedi nasıl bu kadar iyi dost oluyor' diye. İnsanların bile birbirini sürekli öldürüp, birbirine kıydığı bu zamanlarda, bunların bu şekilde dost olmaları herkesi hayrete düşürüyor. Bizim de çok hoşumuza gitti. Alıştık ama sonradan görenler çok şaşırıyor."
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER