ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Temmuz 2017 Perşembe 09:58

Karayollarında durum

Karayollarında durum

Karayollarının yapım ve bakım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayollarının yapım ve bakım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Espiye Çarşıbaşı devlet yolunun 69-72. kilometrelerindeki Tirebolu-1, Tirebolu-2 tünellerinde saat 17.00'ye kadar bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Bu nedenle Espiye Çarşıbaşı yönünde bulunan (güney tüpleri) tüneller trafiğe kapatıldı, ulaşım servis yolundan veriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant Kavşağı-Kaynaşlı kavşakları 0-7. kilometrelerindeki 4 no'lu viyadük üzerinde üstyapı ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmadan dolayı İstanbul-Ankara istikametinde ulaşım Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek Abant Kavşağı'ndan tekrar otoyola çıkış gerçekleştiriliyor. Bu çalışma nedeniyle 14-29 Temmuz tarihlerinde Ankara-İstanbul yönündeki trafik diğer istikamete aktarılarak ulaşım 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş olarak sağlanacak ve Kaynaşlı Kavşağı'ndan sonra trafik normal seyrine dönecek.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne Kavşağı-Stadyum Kavşağı kesimleri 0-7. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ taşımanın 1. ve 2. şeritleri (Mersin-Çeşmeli istikameti) trafiğe kapatılarak ulaşım 3. şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER