ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Kasım 2014 Pazartesi 08:53

Karayollarında durum

Karayollarında durum

Karayollarının üstyapı, yenileme ve asfalt çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapılacak olan ana halatların bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında ilk aşama olarak 15 Aralık'a kadar Asya-Avrupa yönünde sağ şerit, ikinci aşama olarak ise 30 Ocak'a kadar Avrupa-Asya yönünde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak. Gündüz trafiğin yoğun olmadığı 10.00-16.00 saatleri arasında malzeme sevkiyatı için 1-2 saat süreyle tek yönde sağ şerit trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolunun Lüleburgaz Kavşağı-Babaeski Kavşağı kesimi 1-6. kilometrelerinde viyadük ve yaklaşımlarının üstyapı onarımı ve yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Kasım'a kadar Lüleburgaz-Babaeski yönü (Turgutbey Dere Köprüsü ve Kazım Dirlik Viyadüğü arası) trafiğe kapatılarak ulaşım Babaeski-Lüleburgaz yönünden gidiş-geliş olarak sağlanacak.

Suluova-Amasya-Tokat yolunun 40-41. kilometrelerinde çevre yolu kavşak ve üst geçit yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldı, ulaşım diğer banttan iki yönlü sağlanıyor.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER