ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 14:21

Karadeniz’in termal suları şifa dağıtıyor

Karadenizin termal suları şifa dağıtıyor

Yerin derinliklerinden yüzeye ulaşarak, insan hayatına sayılamayacak kadar fayda sağlayan termal sular hastalıklara doğal tedavi sunuyor.


Yerin derinliklerinden yüzeye ulaşarak, insan hayatına sayılamayacak kadar fayda sağlayan termal sular hastalıklara doğal tedavi sunuyor. Sağlık görevlileri ve fizyoterapistler ile hizmet veren termal otellerde, profesyonel ve diplomalı terapistler eşliğinde farklı masaj uygulamaları ile hem kışa hazırlanıyor hem de stres atılıyor.

KARADENİZİN DOĞASI VE TERMAL SUYUN FAYDASI BİR ARADA

Boyun, bel, kalça, diz kireçlenmeleri, kronik bel ağrıları, egzama ve akne gibi birçok cilt rahatsızlığının tedavisinde olumlu sonuçlar veren termal sular, doğru bir tedavi şekliyle insan hayatına önemli katkılar sağlıyor.

Termal suların birçok faydası olduğunu ifade eden Ridos Termal Otel sahibi Kasım Ekşioğlu, Karadeniz’in doğasının da yapılacak sağlık turizmine birçok katkı sağladığını vurguladı. Ekşioğlu “Rize’deki Ayder, Anzer, Çağrankaya, Ovit, Varda, Gölyayla ve Cimil yaylaları içerisinde; Ayder ve Anzer Yaylaları turizm merkezi olarak ilan edilmiştir. Ridos’un Cennet Vadi diye adlandırılan doğa harikası bir vadide ve doğa harikası bir bölgede olması sağlık ve doğa turizminde istediğimiz noktaya gelebilmek için kullandığımız en önemli basamaklardan biri. İnsanlar gür ormanların içinde kuş sesleriyle şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak, kalitesi sağlık bakanlığınca onaylanmış suyun da desteğiyle şifa arayacaklar” şeklinde konuştu.
















KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER