ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 15:52

Kadın yüzbaşı film izlemedi yardıma koştu

Kadın yüzbaşı film izlemedi yardıma koştu

Eskişehir’de, çarpışan iki araç arasında kalarak yaralanan 3 kişiye ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı.


Kazanın ardından olay yerinde can pazarı yaşanırken bazı vatandaşlar olayı film izler gibi izledi bir kadın yüzbaşı ise yaralıların yardımına koştu.

Alınan bilgiye göre, İstiklal mahallesi Atatürk caddesi üzerinde M.Ç. idaresindeki 26 SH 780 plakalı otomobil ile Ö.B.’nin kullandığı 26 KV 578 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, araç sürücüleri yaralanmazken, çarpışma esnasında yolun karşısına geçmek isteyen iki yaşlı kadın ile elektrikli bisiklet üzerinde bulunan 2 öğrenci otomobillerin arasında kaldı. Yaşlı kadınlarla elektrikli bisiklet üzerinde bulunan kız öğrenci yaralandı. Yerde yatan yaralıların yardımına ilk olarak çevrede bulunan vatandaşlar koştu. Getirdikleri sularla yaralıları sakinleştiren vatandaşlar, her ihtimale karşı yerden kaldırmadı.

KADIN YÜZBAŞI YARALILARIN YANINDAN AYRILMADI

Bu sırada olay yerine gelen üniformalı bir kadın yüzbaşı ise kazada yaralanan öğrencinin başından ayrılmayarak, sakinleştirmeye çalıştı. Yardım etmeyen çok sayıda vatandaşın ise film izler gibi kaldırımda yaralıları izlemesi dikkat çekti. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, tedavileri için çeşitli hastanelere kaldırdı.

İKİ ARAÇ ARASINDA KALINCA KAÇAMADILAR

Öte yandan kazayı anlatan bir vatandaş ise, "Bir araç çok süratlı olarak yan yoldan çıktı. Daha sonra iki araç çarpıştı. Çarpışırken de yayalarla elektrikli bisiklette bulunanlar iki araç arasında kaldı ve kaçamadılar” dedi.

















KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER