ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Mart 2013 Pazar 23:52

İşte Cem Yılmaz'ın 'Kakabüs'ü

İşte Cem Yılmazın Kakabüsü

Cem Yılmaz'ın son şovunda anlattığı ve 'Kakabüs' adını koyduğu tuvalet otobüsün işleri açıldı.


Cem Yılmaz'ın gazıyla KAKABÜS büyüdü. Bursalı Şamlı Otomotiv, 2 yeni otobüs daha yapıyor

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 3 Ocak'ta sinemalarda gösterime giren ve 3.8 milyon izleyiciyle gişe rekortmeni olan Fundamentals isimli şovunda anlattığı 'tuvalet otobüs'ün işleri açıldı. Bursalı Şamlı Otomotiv, 2 yeni otobüs daha yapmak için çalışmalara başladı. Herkes uzun süredir Yılmaz'ın şovunda 'Kakabüs' ismiyle anlattığı lüks tuvalet otobüsün gerçek olup olmadığını konuşuyordu. Biz bu işte zirveyi temsil ediyoruz" sözleriyle Yılmaz'ın şovuna konu olan Mehmet Şamlı'nın oğlu Ahmet Şamlı, yeni planlarını anlattı. 1948'den bu yana otobüs dönüşümü yaptıklarını ve 2003'te sanatçılara vip otobüs kiralamaya başladıklarını söyleyen Şamlı şöyle konuştu: Şu an 4 otobüsümüz var. 2 tane katlı 1 tek katlı vip ve bir tanesi de tuvalet şeklinde. Zaten işlerimiz yoğundu. Sürekli yeni sanatçılarla tanışıyoruz. Bu iş referansla oluyor. Cem abinin şovunda yer vermesinin faydasını görüyoruz. Birkaç araç daha yapmak için çalışmaya başladık. Yurtdışına da göndermeyi planlıyoruz."

Şamlı, WCBus ile Afyon'daki A.R.O.G filminin çekimi süresince Cem Yılmaz ve ekibine 2.5 ay boyunca eşlik etti. Bu sürede samimi olduklarını belirten Şamlı, anısını da şöyle anlattı: Cem Yılmaz'ın kendine has bir tarzı var. Sete gittik, film çekmeyeceğimize göre sandalyeleri çıkarıp 40 derece havada güneş gözlüklerini takıp oturduk. Yoksa biz de herkes gibi insanız. Reklam filmi çekelim dedi ama anlattığı gibi bir filmi mümkün değil bir yerde yayınlatamayız."

Şamlı'nın verdiği bilgiye göre 1 aracın maliyeti 300 bin lirayı buluyor.

MİLLET ÖNÜNÜ İLİKLEDİ

Cem Yılmaz son şovu Fundamentals'da Kakabüs adını verdiği WCBus'ı şöyle anlatmıştı: "Afyon'da A.R.O.G'u çekiyoruz. 400 kişiyiz. Seyyar tuvalet lazım oldu. Belediyenin gönderdiği yetmedi. Bursadan haber geldi çok şık bir otobüs varmış, çağırdık. Bir otobüs geldi sete jilet! İki adam indi içinden baba oğulmuş. Şezlonglar indi, gözlükler Salvatore Ferragamo. Dediler ki bu tuvalet. Bizim ekip dediki bizde buna s.çacak g.t yok. Adam bir tasarım yapmış plazma televizyon Play Stationlar, LCD TV'ler Skylife dergiler, arkada Eros Ramazotti çalıyor. Millet önünü iliklemek zorunda kaldı. Ben de gittim babanın yanına tanışmak için. 'Cemcim' dedi. 'Bugün biz bu işte zirveyi temsil ediyoruz.' Ya adam sindirimin son halkası diyor ki 'Zirveyi temsil ediyoruz'. Ya dedim abi sana bi reklam çekelim. Adı da 'Kakabüs' olsun dedim. Reklam ıssızda geçiyor. Slogan şu: 'Bir star mısınız dağda bayırda film mi çekiyorsunuz? Peki nereye s.çıyorsunuz.' Araba böyle selektör yaparak geliyor 'Kakabüs! İşte şimdi s.çtınız.' Bu filmi çekelim dedi."

 

Kapasitesi 150 kişi

- 8 Kişilik Oturma Grubu

- Buzdolabı

- Bayan ve bay WC

- 1500 lt. temiz su tankı

- 1500 lt. pis su tankı

- 3 Adet klozet

- 1 Adet Pisuvar

- 150 Kişi (Gün/Kapasite) 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER