ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Kasım 2012 Perşembe 12:18

İsrafın önüne geçilecek


Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, il genelinde yürütülen veya başlayacak olan projelerde kaynak israfının önlenmesi, projelerin zamanında tamamlanması için kurumlar arası eşgüdümü sağlamak amacıyla, 'Altyapı Koordinasyon Kurulu' oluşturduklarını söyledi.

Vali Çakacak başkanlığında gerçekleştirilen Altyapı Koordinasyon Kurulu toplantısına Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Karayolları Bölge Müdürü Aydın Doğan, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebayy ile altyapı çalışması bulunan kurumların yöneticileri katıldı.Toplantı ile ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Vali Özdemir Çakacak, il genelinde yürütülen veya başlayacak olan projelerde kaynak israfının önlenmesi, projelerin zamanında tamamlanması için kurumlar arası eşgüdümü sağlamak amacıyla, 'Altyapı Koordinasyon Kurulu' oluşturduklarını söyledi.

Karayolları teşkilatınca 2012 yılında ilimizdeki yatırımlara 40 milyon lira harcandığını, 2013 yılında yapımına başlanacak Hastane Altgeçit Projesi ile bu rakamın 80 milyon liraya ulaşacağını belirten Vali Özdemir Çakacak, yolların ve alt geçidin yapımı sürecinde vatandaşlarımıza yansıyacak olumsuzlukları en aza indirmek için alınacak tedbirlerin değerlendirildiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de Karayolları tarafından yürütülen Kırşehir Şehir Geçişi Projesi'nin yapımı sırasında üzücü kazaların meydana geldiğini belirterek bu olumsuzlukları en aza indirmek için çalışıyoruz. Vali başkanlığında ilgililerle projelerin bir an önce bitirilmesi ve alınacak tedbirleri görüştüklerini söyledi

Toplantı sonrasında Karayolları Bölge Müdürü Aydın Doğan, Meytaş kavşağında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER