ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2012 Cumartesi 13:29

İl genel meclisi üyelerine vefa yemeği

İl genel meclisi üyelerine vefa yemeği


Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 1984 yılında günümüze kadar ilçeye hizmet etmiş bütün il genel meclis üyelerini yemekte ağırladı. Yemeğe katılan davetliler, il genel meclis üyeleri için Keçiören'in kuruluşundan beri ilk defa böyle bir organizasyon yapıldığını belirterek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Ak yaptığı konuşmada, Keçiören için hizmet etmiş il genel meclis üyelerini bir arada görmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Vefat eden meclis üyelerinin isimlerini tek tek okuyan Başkan Ak, onların katkılarının unutulmayacağını ve kalplerinde her zaman yerleri olduğunu belirterek vefat edenler için Allah'tan rahmet diledi. Keçiören için hizmet etmiş, Keçiören için yapılan bütün işlerde emeği geçmiş ve şu anda da hizmet etmekte olan bütün meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Ak, ayrıca bu dönemden sonra İl Genel Meclis üyeliği tanımını kalkacağını bu yüzden bu yemeği İl Genel Meclis üyeleri için bir anlamda veda yemeği olduğunu belirtti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, davetlilere plaket takdim ederek, bu plaketin sadece bir sembol olduğunu, katkılarının unutulmaz olduğunu ve emeklerinin hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti. Keçiören'in gelişimi için yapılan bütün eleştirilere açık olduğunu kaydeden Başkan Ak, daha güçlü bir Keçiören'e kavuşacakları inancını taşıdıklarını dile getirdi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER