ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Ekim 2014 Perşembe 16:08

Halk otobüslerine 10 yeni otobüS

Halk otobüslerine 10 yeni otobüS

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren halk otobüslerine 10 yeni otobüs daha eklenecek.



Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu olağan toplantısını Çorlu’da yaptı. Çorlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısına Komisyon Başkanı Sami İkizler ve komisyon üyeleri Ömer Cebe, Mustafa Özdemir, Varol Türel, Doğan Özman, Hüseyin Vasfi Güner ve Ömer Kılınç katıldı.

Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve raportörü Ömer Cebe'nin ev sahipliğinde yapılan komisyon toplantısında 2015 yılı bütçe tarifesi, Büyükşehir Stratejik Planı ve diğer konular görüşüldü. Komisyonun gündem maddelerinden biri de Çorlu'da faaliyet gösteren halk otobüslerinin sayısının artırılması konusuydu. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale ettiği 10 adet yeni halk otobüsünün satın alınması yönündeki madde değerlendirilerek kabul edildi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren halk otobüslerine 10 yeni otobüs daha eklenerek hizmete sunulacak.

Toplantı öncesinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret eden komisyon üyeleri, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Baysan toplantıya Çorlu Belediyesi olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, komisyon üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.




KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER