ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Kasım 2013 Pazartesi 09:53

Hakan Şükür'den 'dershane' çıkışı

Hakan Şükürden dershane çıkışı

Ak Parti İstanbul Milletvekili, eski milli futbolcu Hakan Şükür, dershanelerin kapatılması tartışmaları konusunda tartışılacak mesajları twitter hesabından paylaştı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ve “hocaefendi” olarak söz ettiği Fethullah Gülen‘e olan sevgisinin “malum” olduğunu kaydeden Şükür, “Yirmi seneden fazla bir süreden beri içlerinde bulunmaktan şeref duyduğum hizmetimizle, mensubu bulunmakla onur duyduğum partimizin bu şekilde karşı karşıya gelmiş olmaları beni çok üzmektedir.

Muhterem Hocamın Başbakanımıza her zaman dua ettiğinin en yakın şahitlerindenim. Başbakanımızın da Hocamız aleyhine bir beyanına şahit olmadım. Elbette eğitim sistemimizin iyileştirilmesi hepimizin öncelikli görevidir ama bunu bir şeyleri yıkarak yapmaya taraftar olmadığımı belirtmek isterim.

Dersanelere ihtiyaç duyulmayacak bir iyileştirme yapılmadan kapatılmasına evet demenin, doğru olmadığını düşünüyorum. Ayrıca gerek kapatma davasında gerekse ülkemizin yararına olan bütün hamlelerde hizmete yakın medya organlarının tavrı ortadadır. Kapatma davasında partimize ve Başbakanımıza hizmet mensuplarının yaptıkları dua organizasyonlarının, ettikleri duaların yakın şahidiyim” dedi.

‘BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’

Şükür ayrıca şunları kaydetti: “Son olarak birkaç gündür aynı dil konuşulmasa da aynı duyguları paylaştığımızı biliyor yaradandan ötürü hepinizi seviyorum. Başta Başöğretmen M.Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizi saygıyla anıyor günlerini tebrik ediyorum."

 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER