ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ağustos 2014 Cumartesi 13:40

Festival Sertap Erener konseriyle başlayacak

Festival Sertap Erener konseriyle başlayacak

Bu sene 19'ncusu yapılacak olan Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nin 29 Ağustos'ta Sertap Erener konseriyle başlayacağı bildirildi.


Festivalin 29-31 Ağustos tarihleri arası gerçekleşecek. Festival etkinlikleri kapsamında Sertap Erener, Gökhan Tepe, Işın Karaca, Yaşar, Sıla ve Ümit Sayın'ın Kum mevkiinde Atatürk Stadyumu'nda sahne alacak. Festival 29 Ağustos'ta Sertap Erener konseriyle başlayıp, 31 Ağustos'ta Ümit Sayın konseriyle sona erecek.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu sene 19 Manavgat Barış Suyu Kültür ve Sanat Festivali'ni bir hafta sonra gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Manavgat'ın günümüzde ırmağı, şelalesi, denizi, tarihi turizmi ve doğal güzellikleriyle her yıl 4 milyon turisti ağırlayan metropol bir kent haline geldiğini belirten Sözen, festival etkinlikleriyle turizm şehrinde yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu tüm dünyaya göstermek istediklerini kaydetti.
Tüm Türkiye'ye örnek olacak sosyal barışın en güzel yaşandığı çağdaş bir Manavgat'ı oluşturmak için çaba gösterdiklerinin altını çizen Sözen, "Avrupa'da turizmin başkenti olmasına için yoğun çaba harcadığımız ve Manavgat'ımızın adını dünyaya daha fazla duyurmak çalışıyoruz. Bu tür etkinliklerle turistlerin tatil yaptığı süre içinde anılarında yer edebilecek sevgi, barış ve kardeşlik mesajını dünyaya vermek istiyoruz. " diye konuştu.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER