ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Mart 2024 Cuma 10:02

Facebook aşkı hayatını mahvetti

Facebook aşkı hayatını mahvetti

Kendini subay olarak tanıtan garson öğretim üyesi kadının hayatını kararttı.


Tekirdağ'da internetten tanıştığı ve kendisini 'subay' olarak tanıtan bir garson tarafından aşkına karşılık alamadığı gerekçesi ile üniversite kampusünde bıçaklanan öğretim üyesi 32 yaşındaki Çiğdem A.'nın rektörlük tarafından alınan kararla üniversite ile ilişiği kesildi.

İzmir'de garsonluk yapan ve kendisini 'subay' olarak tanıtan C.T., 6 ay önce Facebook'ta Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olan Çiğdem A. ile tanıştı. İnternet ortamında arkadaş olan A. ve T.'nin internet üzerinden sohbetleri bir süre devam etti. C.T., duygusal olarak bağlandığı Çiğdem A.'yı görmek üzere 22 Haziran 2010'da Tekirdağ'a gitti. T., kampus kapısındaki güvenlik görevlilerine öğretim görevlisi Çiğdem A. ile görüşeceğini söyledi. Güvenlik noktasına kimliğini bırakan T.., Teknik Bilimler Yüksekokulu binasında Çiğdem A.'nın odasına girerek onunla konuşmak istediğini söyledi. C.T.'nin garson olduğunu öğrenen Çiğdem A., kendisiyle konuşmak istemediğini söylemesi üzerine tartışma çıktı. Öğretim görevlisi A.'nın söylediklerine tepki gösteren T., cebimden çıkardığı bıçağı Ç.A.'nın sol bacağına sapladı. Yaralanan ve tedavi altına alınan Çiğdem A., bir hafta sonra taburcu edildi. C.T. ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yönetimi olayla ilgili olarak idari soruşturma başlattı. Üniversitede 1 yıldan beri sözleşmeli olarak çalışan öğretim görevlisi Çiğdem A.'nın ifadesini alan üniversite senatosu, A.'nın sözleşmesinin fesh edilmesine ve ilişiğinin kesilmesine karar verdi. Alınan kararın tebliği üzerine genç öğretim görevlisi özel eşyalarını toplayarak üniversiteden ayrıldı..
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER