ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Temmuz 2014 Cumartesi 12:17

Evinden 5 kamyon çöp çıktı

Evinden 5 kamyon çöp çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi’nde ağabeyi ile birlikte yaşayan Binnaz Kazas’ın dairesinden 5 kamyon çöp çıkarıldı.


Soğukkuyu Mahallesi’nde 3 katlı binanın ikinci katında yalnız yaşayan Kazas’ın topladığı çöpler koku saçmaya başlayınca ağabeyi durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Kazas’ı evinden alarak emniyete götürdü. İhbar üzerine eve gelen Osmangazi Belediyesi temizlik işçileri evin tüm odalarında uzun süredir bekleyen evsel atık, karton, plastik ve teneke kutular, kullanılamayacak durumda giysiler buldu. Evi temizleyen temizlik görevlileri, evden 5 kamyon dolusu çöp çıkardı. Çöplerin çıkarılmasının ardından ekipler evi ilaçlayacaklarını söyledi.

Binnaz Kazas’ın görümcesi Kadriye Kazas, "Yıllardır dışarıdan topladıklarını eve getiriyor. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Psikolojik sorunları var. Daha önce intihar girişiminde bulundu. O günden sonra normale dönemedi. Evimizin ikinci katında tek başına kalıyor. Aslında ihtiyacı yok ama varmış gibi görünüyor. Biz uyardığımız zaman evi ateşe vereceğini söyleyip bizleri de tehdit ediyor" şeklinde konuştu.














KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER