ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Mayıs 2014 Perşembe 19:28

En yüksek binada asılı kaldı

En yüksek binada asılı kaldı

Türkiye'nin en yüksek binası İstanbul Sapphire'de düzenlenen paraşüt yarışmasında bir kişi, paraşütünün binanın ortasına takılması sonucu asılı kaldı.


Sapphire'den atlayan bir paraşütçü, atladığı binaya takılarak asılı kaldı. Çevredeki vatandaşlar merakla olayı izlerken, paraşütçünün kurtarılması için çalışmalar yapıldı.

"Probase World Cup" yarışması kapsamında düzenlenen Base Jumps şampiyonası sırasında Sapphire'den atlayan bir paraşütçü, atladığı binaya takılarak asılı kaldı.Avrupa'nın en yüksek binası İstanbul Sapphire'den atlayan paraşütçü kazara binaya asılı kaldı.

Olay yerinden gecen vatandaşların çektiği fotograflar sosyal medyada hızla yayildı. Şampiyonaya katılan paraşütçüler sırasıyla 236 metre ile Avrupa'nın en yüksek binası olan İstanbul Sapphire üzerinden atlayış yaptı. 18 ayrı ülkeden 65 lisanslı profesyonel paraşütçünün katıldığı yarışmada, sporculardan birinin paraşütü, orta katlardan birinin penceresine takıldı.Havada asılı kalan paraşütçüyü kurtarmak için ekipler seferber oldu.Yaklaşık 40 dakika asılı kalan ve izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatan paraşütçü binanın cam temizleme iskelesi kullanılarak kurtarıldı.Olayı izleyen yüzlerce vatandaş paraşütçünün kurtarılması ile büyük mutluluk yaşadı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER