ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Aralık 2016 Çarşamba 20:30

Cumhurbaşkanının araması Gülşah'ı mutlu etti

Cumhurbaşkanının araması Gülşahı mutlu etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini çizip Twitter hesabından paylaşan serebral palsi hastası Gülşah Yağmur Yazıcı, Erdoğan'la telefonda görüşmenin sevincini yaşıyor.


Kocaeli'nin Derince ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini çizip Twitter hesabında paylaşan serebral palsi hastası Gülşah Yağmur Yazıcı, Erdoğan'ın telefonla aramasının mutluluğunu yaşıyor.  

Doğuştan serebral palsi hastası 22 yaşındaki Yazıcı, küçük yaşlarda başladığı resim yeteneğini geliştirdi.

Portreler yapmaya başlayan Gülşah Yağmur Yazıcı, hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karakalem resmini tamamladı. Bu resmi dün Erdoğan'ın Twitter hesabı olan "RT_Erdogan"ı da etiketleyerek paylaşan Yazıcı, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

Paylaşımı gören Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter hesabından Yazıcı'ya, "Çok teşekkür ederim Sevgili Gülşah. Emeğine sağlık. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim." şeklinde yanıt verdi.

Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra genç kızı telefonla arayarak kendisiyle ve annesiyle bir süre görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la telefon görüşmesi yapmasının gurur ve mutluluğunu yaşayan Gülşah Yağmur Yazıcı'nın annesi Sebahat Yazıcı, kızının 4-5 yaşına kadar hiç yürüyemediğini anlattı.

Gülşah Yağmur'un geceleri resim yapmayı daha çok sevdiğini anlatan Yazıcı, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımızın resmini çizmeye 2-3 gün içinde karar verdi. Aradıkları gün Twitter'dan paylaşmış. Birkaç saat içinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın resmini yapmış. Cumhurbaşkanımız da resmi beğenmiş, tebrik etti. Gülşah'la zaten gururluyduk, Cumhurbaşkanımız da dönünce mutluluğumuz iki katına çıktı. Akşam aradılar bizi, heyecandan elimiz, ayağımız titredi. Cumhurbaşkanımızın telefonda olduğunu öğrenince Gülşah uçtu buralarda, onun sesini duyunca koptu, kalbi yerinden fırlayacaktı sevinçten. İnanamıyor hala."

Anne Yazıcı, kızının Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitmeyi sabırsızlıkla beklediğini de dile getirerek, bir resim daha yapıp kızının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz yapabileceğini de sözlerine ekledi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER