ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Aralık 2014 Cuma 22:36

Cinayetin zanlısı İstanbul’da yakalandı

Cinayetin zanlısı İstanbulda yakalandı

Edirne 11 Aralık tarihinde bir barda işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan V.A. İstanbul’da yakalandı.


1 Murat Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan bir barda gece 02.00 sıralarında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerinde V.A., Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Gümrük Ticaret İşletmeleri’nde kantar görevlisi olarak çalışan Ömer Turgut’u kulübün tuvaletine götürdü. İddiaya görev V.A., Ömer Turgut’ın başına bir el ateş ederek vurdu. Olay sonucu barda büyük bir panik yaşandı. V.A. olayın hemen ardından otomobille bölgeden hızla uzaklaştı.

Kayıplara karışan V.A.’nın yakalanması için Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. İstanbul Esenler’de bir evde kaldığı tespit edilen V.A, Edirne’den giden polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlı Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastane çıkışında “Ben bir şey yapmadım. Ben bir cana kıyamam” diyerek cinayeti kabul etmedi.

Bu arada V.A., sosyal paylaşım sitesindeki adresindeki, “Herkes günahsız olduğumu görecek. Adalete güveniyorum. Beni sevenlerin yüzünü kızartacak hiçbir suça karışmadım. Bugün itibariyle İstanbul’daki evimde teslim oldum. Dostlarımın ve sevenlerimin dualarını bekliyorum.” yazısı dikkat çekti.










KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER