ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Kasım 2014 Salı 14:05

Cinayetin delili tamponda çıktı!

Cinayetin delili tamponda çıktı!

Kaçarken bindikleri otomobilin tamponundaki lekeden yola çıkılarak Ankara'da yakalandı.


Girdikleri evde bir kişiyi bıçakla öldürdüğü öne sürülen 2'si kadın 4 zanlı, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu, kaçarken bindikleri otomobilin tamponundaki lekeden yola çıkılarak Ankara'da yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bilal Ayyıldız'ın (21) önceki gün merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'ndeki evinde bıçakla yaralanması ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, evin bulunduğu sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Olay saatinde binadan çıkan 2'si kadın 4 kişinin bindiği otomobilin marka ve modelini belirleyen ekipler, özel mercek yardımıyla aracın ön tamponun sağ tarafında hasardan dolayı leke olduğunu tespit etti.

Şehrin giriş ve çıkışlarındaki MOBESE görüntülerini de inceleyerek plakasına ulaştıkları otomobilin Ankara yönüne gittiğini belirleyen ekipler, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verdi.

Ankara polisi, Gölbaşı ilçesinde durdurdukları otomobildeki Asuman K. (37), oğlu S.A. (14) ve annesi Makbule K. (60) ile sürücü Erdi Ö'yü (34) gözaltına aldı.

Adana'ya getirilen 4 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER