ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 21:11

Çağrı merkezinde çalışacaklar için noter huzurunda kura çekimi yapıldı

Çağrı merkezinde çalışacaklar için noter huzurunda kura çekimi yapıldı


Kırıkkale'de 92 kişiye iş imkanı sağlayacak olan çağrı merkezinde çalışmak için İş-Kur İl Müdürlüğü'ne başvurusu kabul edilen 214 kişi için kura çekimi yapıldı. Kurada adı çıkanlar sevinirken, çıkmayanların aileleri ise 'torpil var' diyerek alkışlı protestoda bulundu.

İşletme Bölge Koordinatörü Burak Çoban, çekilişin noter huzurunda şeffaf yapıldığını belirterek, "Okuyan arkadaşlarımız ne listeyi biliyor, ne de listedeki kişileri tanıyor. Her şey objektif şekilde listede numaralar okundu. Mülakatımız üç aşamalı olduğu için kesinlikle torpil söz konusu olamaz. Başvuru yapan bin 200 kişi civarındaydı. Biz bir sıralama yapmak zorundayız. Bu da başarı sırası olacak." dedi

İş-Kur İl Müdür Vekili Zeki Arıkan da, il müdürlüğü ile Assistt İletişim Danışmanlık ve Müşteri Hizmetleri AŞ arasında işbirliği kapsamında düzenlenen çağrı merkezi görevlisi için kurs düzenlenmesinin protokole bağlandığını söyledi.

Arıkan, kursu başarı ile bitirenler arasından en az yüzde 50'sinin istihdam edileceğini ve kurs döneminde ise kursiyerlere günlük belli bir oranda ödeme yapılacağını açıkladı.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER