ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 22:21

Burdur’da başarılı öğrencilerin adresi Körfez oldu

Burdurda başarılı öğrencilerin adresi Körfez oldu


Körfez Dershanesi Burdur Şubesi öğrencileri, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)'nda il genelinde büyük bir başarı elde etti. YGS sonuçlarına göre; öğrencilerden Sinan Yılmaz YGS-2 puan türünde 493 puanla Türkiye 42.’si ve il birincisi, Özel Alpaslan Alican Koleji ve dershane öğrencisi Rumeysa Atasay ise 471 puanla il ikincisi oldu. Körfez Dershaneleri Genel Müdürü Alaettin Özgül, başarılı öğrencilerini kutladı ve cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Körfez Dershanesi Burdur Şubesi'nde düzenlenen törende konuşan Genel Müdür Alaettin Özgül, elde edilen başarılarında öğretmen ve velilerinin de büyük katkıları bulunduğunu aktardı. Özgül, tekno binada tekno eğitimin etkisinin bir kez daha ispatlandığını söyledi. Öğrencilerden aynı başarıyı LYS’de de beklediğini belirten Özgül, başarıda emeği geçen herkesi kutladı.

BURDUR BİRİNCİSİ MÜHENDİS OLMAK İSTİYOR

Burdur birincisi Adem Tolunay Fen Lisesi öğrencisi Sinan Yılmaz elektrik, elektronik mühendisliği okumak istediğini söyledi. Özel Alpaslan Ali Can Koleji Lisesi öğrencisi ve Burdur ikincisi Rümeysa Atasay, tıp okumak istediğini ve genetik alanında uzman olmayı düşündüğünü belirtti. Burdur Körfez’in başarılı öğrencileri başarı sırlarını düzenli ve verimli çalışmaya bağladı. Elde edilen bu başarıda aile, dershane ve okul öğretmenleri ile uyumlu arkadaşlarının büyük katkıları olduğunu söyleyen öğrenciler, öğretmenlerine teşekkür etti.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER