ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Kasım 2012 Perşembe 11:42

BUGİAD’lı bayanlar öğrencilerle beraber


Bursa’nın önde gelen iş adamı derneklerinden Bursa Girişimci İş Adamları Derneği’nin (BUGİAD) kadın üyeleri, Muharrem ayı münasebetiyle Saniye Rıza Kız Yetiştirme Yurdu'nda öğrencileriyle bir araya geldi.

Yurtta öğrenciler ve kurum müdürleri tarafından ilgiyle ağırlanan BUGİAD’lı üyeler, öğrencilerle yakından ilgilendi.
Yurt öğrencilerine çeşitli hediyeler hazırlayan üyeler, kurum müdürlerinden öğrenciler ve yurdun işleyişi hakkında bilgi aldı.

Dostane bağların çabucak kurulduğu ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden BUGİAD Kadın Girişimciler Komisyon Başkanı Dilek Ataygeldi, yurt öğrencileri için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, “Burada kalan çocuklar belki de her şeyden çok ilgi ve şefkate muhtaç. Bizler de bu yüzden onlarla zaman zaman bir araya gelerek, onlarla olan ilişkilerimizi sıcak tutmak, şefkatimizi sunmak istiyoruz. Bu ziyareti keşke daha evvel gerçekleştirmiş olsaydık. Keşke bu güzel kızlarımızla daha önceden iletişim sağlamış olabilseydik.” şeklinde konuştu.

Saniye Rıza Kız Yetiştirme Yurt Müdürü Çiğdem Ersöz ise, BUGİAD’lı kadın girişimci üyeleri ağırlamaktan çok memnun olduklarını ifade ederek, tüm üyelere ilgi ve yakınlıklarından dolayı teşekkürlerini iletti.

BUGİAD’lı üyelerden Hacı Hasanoğulları, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Ataş, öğrencileri her ay şubelerinde ağırlamak istediklerini belirterek, onlarla her zaman manevi yakınlık içerisinde olmak istediklerini söyledi.

Yine BUGİAD’lı üyelerden Artikel Finans Sorumlusu Belgin Özbalcı ise Saniye Rıza Kız Yetiştirme Yurdu’nun hobi odasını öğrencilerin isteklerine göre süsleyeceklerinin sözünü verdi.

BUGİAD Kadın Girişimciler Komisyon Başkanı ve Pastaland’in sahibi Dilek Ataygeldi ise yurdun uygulama mutfağına usta ve malzeme desteği vermekten çok memnun olacaklarını ifade etti.

Öğrencilerle hep birlikte şehir içi, şehir dışı geziler ve daha bir çok sosyal etkinlik gerçekleştirebilmek için yurt müdürlerinden detaylı bilgi alan üyeler; ardından yurt öğrencilerinin yıl içerisinde yaptığı etkinlikleri anlatan slayt gösterisini de izledi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER