ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Ekim 2014 Çarşamba 11:21

"Bu aileden her şey beklenir"

"Bu aileden her şey beklenir"

Cem Garipoğlu'nun intiharının ardından Münevver Karabulut'un babası ilk kez konuştu.


Show TV haber bültenine konuk olan Süreyya Karabulut yaşananları ‘ilahi adalet’ olarak değerlendirirken Garipoğlu’nun öldüğüne görüntüleri izledikten sonra inanacağını söyledi. Karabulut ayrıca kızının ölümünün ardından yaşadıkları üzüntü nedeniyle yüzde 90 oranında görme kaybı yaşadığını söyledi.

Kafası kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu'nun intiharının ardından ilk kez Show Haber'e konuştu.

Süreyya Karabulut'un açıklamalarından satır başları:

"İLAHİ ADALET"

İntihar ettiğine inanmak isterim. İlahi adalet diyorum. Avukatımıza gerekli talimatı verdik. Görüntüleri ve video kayıtlarını alacağız. 197 gün zanlı saklandı. Saklayan da Hayyam Garipoğlu'dur. Hayyam Garipoğlu cezalandırıldı. 3 yıl hapis cezası aldı, şuanda kaçak yaşıyor. Dolayısıyla çok hatalar oldu. İnanılmaz yanlışlıklar oldu. Katilin intihar ettğine inanmak istiyorum. Bir baba olarak en tabi hakkımdır. 

Hakettiği cezayı buldu mu diye sorarsanız ben isterdim ki cezasını çeksin. Görüntüleri gördükten sonra inanmak istiyorum. Avukatımız 5,5 yıldır ciddi bir hukuk mücadelesi veriyor. Kayıtları alacağını söyledi. Gördükten sonra bu konu kapanmış olacak. Aklımda kuşku olmaz olur mu?. Bu aileden her şey beklenir. Normal bir aile değil.

Yargılama esnasında ve öncesinde ben bütün mahkemelerde bulundum. Karşılaştığım manzara ve yaşadıklarımdan dolayı edindiğim bir tecrübe var.

"BİR BABA OLARAK İNANMIYORUM"

Bu tecrübe doğrulsunda kafamda soru işaretleri var. Bu soru işaretlerinin gitmesi için gördükten sonra inanacağım. Şu anda inanmıyorum. Bir baba olarak inanmıyorum. İddiam odur. Bugüne kadar hiçbir resmi kurumdan açıklama gelmedi.

DNA PROFİLİ KARŞILAŞTIRILACAK

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu ile anne ve babasının DNA profili karşılaştırılacak.

Münevver’in avukatı: Cem Garipoğlu'nun intiharı görüntüde çok net

Alınan bilgiye göre, Münevver Karabulut'un ailesinin başvurusu üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle alınan mahkeme kararı doğrultusunda, Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve babası Mehmet Nida Garipoğlu'ndan tükürük veya kan örneği alınacak.

Mahkeme kararı UYAP üzerinden Adli Tıp Kurumu'na ulaşırken, önümüzdeki günlerde Mehmet Nida Garipoğlu ve Tülay Makbule Garipoğlu'ndan alınacak örnekler ile intihar eden Cem Garipoğlu'ndan alınan DNA örnekleri Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi'nde karşılaştırılacak.

 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER