ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2012 Çarşamba 18:00

Birecikli hayırsever iş adamından ilçeye anaokulu

Birecikli hayırsever iş adamından ilçeye anaokulu


Şanlıurfa Birecikli iş adamı Mehmet Cuma Gökdoğan'ın yaptırdığı, kendi ismini taşıyan anaokulu hizmete açıldı.       

Anaokulunun açılışına Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Başkan Vekili A. Kadir Çopur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, daire amirleri, milli eğitim şube müdürleri ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan açılış programında konuşan Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, “Öncelikle eli öpülecek hayırsever iş adamı Mehmet Cuma Gökdoğan’ın yaptırmış olduğu anaokulu ile eğitime katkılarından dolayı, devletin ilçedeki temsilcisi olarak teşekkür ederiz. Siz değerli iş adamlarının sayesinde ilçemize kazandırılan bu eğitim öğretim kurumlarında geleceğin doktorları, hâkimleri, bakanları yetişerek bizlerin geleceği olacaklardır. Açılışını yapmakta olduğumuz bu anaokulunun ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.        

Hayırsever iş adamı Mehmet Cuma Gökdoğan ise Birecik ilçesine daha önce 2 sağlık ocağı yaptırdığını, bugün ise adını taşıyan bir anaokulu yaptırarak milli eğitime teslim ettiklerini belirtti. İş adamı Gökdoğan, "Biz de çocuklarımızın Avrupa standartlarında yetişmesi için ne gerekiyorsa yaptırmanın sevinci içindeyiz. Çocukların sevincini ve güler yüzünü gördüm, mutluyum, böyle yatırımlar yaptığım için Allah’a şükürler olsun diyorum, gücümün yettiği kadar eğitim ve sağlık konularında yardım etmeye devam edeceğim.” dedi.        

Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi'nin, hayırsever iş adamı Mehmet Cuma Gökdoğan’a plaket vermesi ardından program, çocukların gösterisi ile son bulurken, davetliler okul yetkilileri eşliğinde okulu gezdi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER