ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Nisan 2013 Pazar 15:49

Astım hastası kız hayatını kaybetti

Astım hastası kız hayatını kaybetti


Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ikamet eden ve 6 yıldır astım rahatsızlığı bulunan, ciğerleri enfeksiyon kapan 16 yaşındaki Melike Yaşar, kemoterapi gördüğü hastanede vefat etti.

Atalar Mahallesi Dönmez Sokak'ta ikamet eden, ilçe esnaflarından Mehmet Yaşar ile ev hanımı Ayşe Yaşar’ın 3 çocuğundan biri olan ve Körfez Erzurumlular Derneği eski Başkanı Erdal Durmuş’un yeğeni olan 16 yaşındaki Melike Yaşar, hayatını kaybetti. 6 yıldır astım tedavisi gören ve ciğerlerinden enfeksiyon kaptığı öğrenilen genç kız, son 1 aydır Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Körfez İmam Hatip Lisesi 2. sınıf öğrencisi Melike Yaşar, tedavisi için okuluna ara vermişti. Bursa’dan KOÜ Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen Melike’nin, ailesine, genç kızın lenf kanseri olabileceği ve kemoterapi tedavisi görmesi gerektiği söylendi. Yaşar ailesi, doktorların dediğini yaptı ve Melike Yaşar kemoterapi tedavisi görmeye başladı. Ancak melike tedaviye başladıktan bir süre sonra hayatını kaybetti. Ailesine teslim edilen genç kızın cenazesi, Körfez Yeşil Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Körfez Mezarlığı’nda toprağa verildi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER