ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2012 Çarşamba 18:48

Aracıyla birlikte falezlerden denize atlayan şahıs öldü

Aracıyla birlikte falezlerden denize atlayan şahıs öldü


Antalya’da sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 07 ERD 83 plakalı otomobil denize uçtu. Şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi Eski Lara Yolu Dolum Tesisleri’nde bulunan falezlerde meydana geldi. Denize bir aracın düştüğü ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, itfaiye, deniz polisi ve sahil güvenlikten yardım istedi. Olay yerine gelen dalgıçlar, araç içerisinde bir kişin olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede otomobil içinde bir erkek cesedi olduğu tespit edildi. Su içerisinde aracın kapılarının açılamaması üzerine balıkçı gemisinden yardım istendi. Olay yerine gelen balıkçı gemisi yardımıyla su yüzeyine çıkarılan araç, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na götürüldü.        

Aracın Antalya Yaş Sebze Meyve Hali'nde işyeri bulunan Taner Sağlam'a ait olduğu, araç içerisindeki cesedin ise kime ait olduğunun yapılacak araştırmanın ardından belirleneceği kaydedildi.

Olayın gördü tanıklarından Cemal Türe, sürücünün yaklaşık 3-4 dakika telefonla konuştuğunu söyledi. Daha sonra otomobili çalıştıran sürücünün aracını hızlı bir şekilde falezlere doğru sürdüğünü belirten Türe, hemen polise haber verdiğini ifade etti.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER