ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Kasım 2014 Pazar 21:31

Araba içindeki çocuk öldü

Araba içindeki çocuk öldü

Mersin’in Mut ilçesinde evin önünde park halindeki otomobilin birden alev alması sonucu içerisinde bulunan bir çocuk yanarak hayatını kaybetti.


Olay, Cumhuriyet Mahallesi Şehit Mahmut Gürsel Caddesi Gizem Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre 4 yaşındaki Musa Yiğit Sezer, evlerinin önünde park halinde bulunan babasına ait 33 U 4381 plakalı otomobile oynamak için girdi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otomobil, bir anda alevler içinde yanmaya başladı.

Otomobilin yandığını gören komşuları itfaiye ve emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen yangın söndürme ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen araçta bulunan 4 yaşındaki Musa Yiğit Sezer alevlerin arasında kaldı. Ailesi yetişene kadar tamamen yanan çocuk, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olaya şahit olan baba Uğur ve anne Gül Sezer şok yaşadı. Yangın, Mut Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Çocuğun cenazesi, yanan otomobilin içerisinden güçlükle çıkarılarak olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Polis ekipleri, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

(İHA)







KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER