ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Ekim 2014 Salı 08:47

Ankara'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Ankarada kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Başkent'te protokol yolu olarak bilinen Özal Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, eşi ve 2 çocuğu da yaralandı.


Kaza, havaalanı istikametinde Pursaklar'a 500 metre kala meydana geldi. Ankara'dan gelen Orhan Geliş'in (38) kullandığı 06 FEB 87 plakalı otomobil, Pursaklar'a doğru rampa aşağı inerken aniden kontrolden çıktı. Orta refüjdeki bariyere çarpan otomobil, takla atarak durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar, hemen 112 Acil Servisi'ne haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Orhan Geliş, oğulları Zeynel Abidin Geliş (15) ve Ferhat Geliş (2) ile birlikte kimliği henüz tespit edilemeyen annelerini hastaneye götürdü. Sürücü Orhan Geliş, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybederken, çocukları ile birlikte Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu, Ankara Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen anne Geliş'in tedavi altına alındığı bildirildi.

Bu arada, Keçiören Fatih Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, Tepebaşı istikametine doğru seyir halindeki 06 AD 0520 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Aracın içinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye gönderildi. Polis her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.













KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER