ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2012 Çarşamba 18:24

AK Partili kadınlar çocukları sevindirdi

AK Partili kadınlar çocukları sevindirdi


AK Parti Adana Kadın Kolları, sevgi evlerinde kalan çocukları sevindirdi.
İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve yönetim kurulu üyeleri, ‘20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

AK Partili kadınlar, sevgi evlerinde kalan ve yaşları 3 ile 6 arasında değişen 25 çocuğa Ekici Garden Otel’de yemek verdi. Yemek esnasında çocukların eğlenmeleri için palyaço gösterisi yapılırken, aynı zamanda pamuklu şeker, patlamış mısır ve balon dağıtıldı.

‘25 Çocuk 25 Anne’ parolasıyla bir günlüğüne de olsa çocuklara sıcak bir ortam oluşturmak istediklerini kaydeden Karaköse; “Çocuklara önem veren ve onların geleceğe güvenle bakmasını sağlayan milletler daha iyi bir neslin yetişmesinde önemli rol oynar. Zor şartlar altında yaşayan çocukların korunması daha iyi şartlara kavuşturulması her ülkenin önceliğidir. Çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Düzenlediğimiz etkinliğin bu mekanda yapılmasında ve yemeklerinin karşılanmasında bize yardımcı olan, sponsorluğu üstlenen Ekinci Garden Otel yetkililerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti olarak kişi ve kuruluşlarla birlikte üzerlerine düşen görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Karaköse, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı korumak, kollamak ve haklarının savunucusu olmak kuşkusuz hepimizin ortak, toplumsal görevidir. Bu düşüncelerle ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyor, yüzlerinde geleceğin aydınlığı olan çocuklarımızın barış ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını diliyoruz ve tüm dünya çocuklarını sevgi ile kucaklıyoruz.” diye konuştu.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER