ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2012 Çarşamba 15:49

Adıyaman THK'dan, Vali Demirtaş’a ziyaret


Türk Hava Kurumu(THK) Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur, THK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir ve Sayman Bülent Oral ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, Adıyaman’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türk Hava Kurumu Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur, "Bu yıl içerisinde hem Halk Eğitim Müdürlüğü hem de okullarımızda açtığımız kurslarla yüzlerce öğrenciye ücretsiz 'model uçak' kursları verdik. Onlarca öğrencimizi yaz faaliyetleri kapsamında Antalya, Erzincan, Eskişehir ve İzmir’de bulunan eğitim okullarımıza ücretsiz gönderdik. Adıyaman’da ihtiyaç sahibi ailelere 300 kg kavurma dağıttık. Birçok öğrencimize kırtasiye yardımında bulunduk. THK Üniversitesi ve Memur-Der işbirliği ile bir ilke imza atarak, Adıyaman ve Kahta İlçemizde 'Yönetim ve Organizasyon' Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programı açtık. İkinci dönem kayıtlarımız da haftaya başlayacak.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 'Uçmak Bir Tutkudur' adlı orta öğretim öğrencilerine yönelik bir kompozisyon yarışması başlattıklarını, bu yarışmanın devam ettiğini ve bu yarışmada dereceye giren öğrencilere RC Model Uçaklardan hediye verileceğini kaydeden THK Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur, “THK Adıyaman Şubesi olarak, bu tür sosyal içerikli faaliyetlerimiz artarak devam edecek.” diye konuştu.

Vali Mahmut Demirtaş ise Türk Hava Kurumu'nun ülkenin en köklü kurumlarından biri olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "THK, ülkemizde her yıl binlerce gence havacılığın değişik dallarında eğitimler vererek, onları geleceğe hazırlıyor. Havacılık ilgi ve sevgisini yaymaya ve aşılamaya çalışıyorsunuz. THK, kursiyerlere yaptığı bu hizmetlerin tamamını ücretsiz olarak yapıyor." şeklinde konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER