ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Temmuz 2014 Çarşamba 13:11

6 yıldır kızlarını arayan ailenin hüznü

6 yıldır kızlarını arayan ailenin hüznü

6 yıldır kızlarını arayan ailenin, bu bayramı da hüzünlü geçti.


Gaziantep'te 2008'de kaçırılan kızları Gülgonca'dan hala haber alamayan Çelik ailesi, bu bayramı da acıyla geçirdi. Kaçırıldığında 10 yaşında olan kızlarına hasret olan aile, kendi imkanlarıyla çocuklarını aramaya devam ediyor.

    Gaziantepli Gülgonca Çelik, 3 Mart 2008'de Şahinbey Kozluca Mahallesi'ndeki halasına gitmek için evden ayrıldı ve kendisine bir daha da ulaşılamadı. Aradan geçen 6 yıla rağmen küçük kızın izine bugüne kadar rastlanmadı.

    Kalp hastası olan baba Cuma Çelik, sokak sokak Gülgonca'yı aramaya devam ederken, kızlarından ayrı bir bayrama girmenin daha hüznünü yaşadılar. Bayram geçirmediğini ve ciğerinin yandığını söyleyen baba Çelik, "Birileri bize zulüm yapıyor. Biz kime başvuracağız. Tüm birimlere bildirmeme rağmen kızım aranmadı. Kendi imkanlarımla bugüne kadar aradık. Benim kızımın aranmasında ihmali bulunan memurlar savcılar vicdanen rahat mı? Ben onları Yüce Rabbime havale ediyorum. Kızımı bir Allah'ın kulu aramadı. Vali'den, Başbakan'dan, Cumhurbaşkanı'ndan kızımı bulmalarını istiyorum. Kendilerinden başka hiçbir talebim yok. Ne maddi ne manevi bir beklentim var. Ben sadece yavrumu istiyorum." dedi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER