ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Kasım 2014 Pazar 13:04

15 yıl sonra yeniden düğün yaptılar

15 yıl sonra yeniden düğün yaptılar

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde 15 yıl önce evlenen 2 çocuk sahibi Nigar- Süleyman Saat çifti, düğün fotoğrafları ve görüntüleri olmadığı için damatlık ve gelinlik giyerek tekrar düğün yaptı.


Koyuncu Mahallesi'nde oturan Madeni Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri 37 yaşındaki Süleyman Saat ile Erdemli Devlet Hastanesi'nde bilgi işlem görevlisi olarak çalışan 31 yaşındaki Nigar Saat, 1999 yılında evlendi. O günün şartları gereği ellerinde düğünden tek bir kare dahi fotoğraf bulunmayan çiftin 13 yaşında Ayşe ve 10 yaşında İbrahim adında 2 çocukları oldu. Hayatlarının en mutlu anlarından biri olan düğün töreninden fotoğraf ve görüntü olmaması yıllardır içlerinde ukte olarak kalan Saat çifti, 15 yıl sonra tekrar düğün yapmaya karar verdi.

Çocukların da desteğini alan çift, yeniden damatlık ve gelinlik giyerek Barış Düğün Salonu'nda düğün yaparak dans edip dostları ile eğlendi. Geride bıraktıkları 15 yıl anısına da pasta kesen çifti, bu mutlu günlerinde çocukları, akrabaları ve dostları yalnız bırakmadı.

Gelin arabasının arkasına 'Evli, mutlu, çocuklu' yazdıran ve Süleyman Saat, eşiyle mutlu bir evliliği olduğunu belirterek, "15 yıl önce eşimle düğün yapıp evlendik. Fakat düğün fotoğraflarımız ve videomuz o günün şartları dolayısı ile yoktu. Bizde hep bunun özlemini çektik. Daha sonra eşimle konuştum ve yeniden düğün yapmaya karar verdik. Çok mutluyuz" diye konuştu.

15 yıl sonra yeniden beyaz gelinlik giyen Nigar Saat ise "Eşimi çok seviyorum. Düğün fotoğraflarımız yoktu. Ben de eşimin fikrine sıcak baktım ve çocuklarımızın da onayı ile yeniden düğün yapmaya karar verdik. Yeniden dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim" dedi.

Çiftin çocukları ise anne ve babasının düğününe katılmalarının kendileri için büyük mutluluk verici olduğunu söyledi.
 













KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER