ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Şubat 2019 Çarşamba 16:25

14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah sayısı 4 katına çıktı

14 Şubat Sevgililer Gününde nikah sayısı 4 katına çıktı

Sevgililer Günü'nde 47 çiftin kayıt yaptırdığı Bağcılar Belediyesi Nikah Salonu'nda gün boyunca 5 dakikada bir nikah kıyılacak


14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünya evine girmek isteyen çiftler nedeniyle nikah sayısının 4 katına çıktığı, 47 çiftin kayıt yaptırdığı Bağcılar Belediyesi Nikah Salonu'nda gün boyunca 5 dakikada bir nikah kıyılacak.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünya evine girmek isteyen çiftler nedeniyle Bağcılar Belediyesi Nikah Salonu'nda yoğunluk yaşanıyor.

İlçede evlilik hazırlığı yapan çiftler, nikahlarını unutulmaz hale getirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih etti. Bu amaçla evraklarını tamamlayan gelin ve damat adayları Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nın yolunu tuttu. Kayıt işlemlerini yaptıran çiftler, nikah saatini beklemeye başladılar. Yaşanan bu hareketlilik nikah salonunda yoğunluğun artmasına sebep oldu.

Bağcılar'da günlük ortalama 12 nikah kıyılırken Sevgililer Günü için bu sayı 4 kat artarak 47'ye ulaştı. Sabah saat 09.30’da başlayacak olan nikah kıyma işlemi 16.30'a kadar sürecek ve nikah memurları 5 dakikada bir nikah kıyacak.

- "Bütün çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah kıyacak çiftlere bir ömür mutluluklar dileyerek, "14 Şubat olması sebebiyle de gençlerimiz nikah kıymak istiyorlar. Bu yüzden nikah dairelerimizde de yoğunluk yaşanıyor. Toplumun temel taşı olan aileyi oluşturacak olan bütün çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER