ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Mart 2024 Perşembe 20:30

Vadi'de büyük yıkım!

Vadide büyük yıkım!

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali 10 yıla damga vuracak bir sahneyle sezona veda ediyor.


Aksiyon ve heyecan dolu soluksuz izleyeceğiniz sezon finalinde Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyor. Memati ve Selvi'nin en mutlu günü kana bulanıyor!

Dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da daha önce hiç görmediğiniz anlara şahit olacaksınız.

Kurtlar Vadisi’nde muhteşem düğün!

İşte verdiği bir haftalık kısa aranın ardından 7 Haziran Perşembe akşamı 161. bölümüyle TNT ekranlarında olacak muhteşem sezon finalinde yaşanacaklar:

*Sonunda Memati’nin Selvi’ye söz verdiği düğünün günü gelmiştir. Dost-düşman herkes bu muhteşem düğünde buluşur. Zaza, Zülfikar, Pusat ve birçok sürpriz isim, düğünde boy gösterir.

*Tüm dertler bir geceliğine bir tarafa bırakılmış, bütün ekip Memati’yle Selvi’nin düğününde doyasıya eğlenmektedir.

*Polat da Memati’yi bu en mutlu gününde yalnız bırakmaz. Polat’ın düğüne yetişemeyeceğini düşünen Memati, onu karşısında görünce çok sevinir. Polat, can dostu Memati’yle harmandalı oynamadan onu evlendirmeyecektir!

*Herkes büyük bir coşkuyla Polat ve Memati’nin harmandalı oynamasını izlerken ortaya çıkan silah ise düğünü kana bulamaya hazırlanmaktadır!

Tüm bunlar ve daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 7 Haziran Perşembe akşamı TNT’de yayınlanacak aksiyon ve heyecan dolu sezon finalinde olacak...

KURTLAR VADİSİ PUSU 161.BÖLÜM FRAGMANI






KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER