ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2024 Cumartesi 18:10

Transfer parası almadım!

Transfer parası almadım!

Ünlü TV yapımcısı Acun Ilıcalı, Star TV'ye müthiş bir transfer parasına gitmediğini belirtti.


HaberTürk'te yayınlanan İş'te Hayat programına konuk olan TV yapımcısı Acun Ilıcalı , Star TV 'ye geçerken müthiş bir transfer parası almadığını belirtti. Ünlü yapımcı, "Ben transfer parası alıp da kanal değiştirmek istemedim. Bu psikolojim açısından kendimi mutlu hissedeceğim bir durum değil. Show TV'den aldığımdan biraz daha fazlasını istedim, kabul ettiler ama rakamı söyleyemem. Piyasa şartlarına göre mantıklı bir rakama gittim. Çok program yaptığımız için bunları çarpınca yüksek çıkıyor" dedi.

SHOW TV'Yİ SATIN ALMAK GİBİ BİR HIRSIM OLMADI

Star TV'ye geçişinde Ferit Şahenk'in etkisinin de olduğunu anlatan Ilıcalı,"Alacakları yüzünden Show TV'nin sahibi olacak" şeklindeki haberlere de açıklık getirdi. Ilıcalı, "Böyle bir şeye layık görülmem bile çok güzel ama hiç öyle hırslarım olmadı. Bugün iyi şartlarda yaşıyorsam onlara borçluyum. Kimin orada alacağı kalmış ki benim olsun. Bunları dert etmiyorum" diye konuştu.


10 GÜN İÇİNDE 4 MEDYA PATRONUYLA BULUŞTUĞUM OLDU

Televizyonların sahipleriyle arasındaki ilişkiyi de anlatan Ilıcalı "Show TV ile bağım çok kuvvetli. Oradaki arkadaşlarımı çok severim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sık sık ziyaret edeceğim. Kanal D'ye de gidiyorum. Atv'de değilim ama oraya da dostlarımı görmeye giderim. Türk televizyonlarında benim kadar herkesle arası iyi olan başka bir figür göremezsiniz. 10 gün içinde 4 medya patronuyla buluştuğum olmuştur" diye konuştu.

KAFAMDA ENTRİKA DÖNMEZ

Ilıcalı, iş anlayışı hakkında da, "İyi niyetliyimdir, kafamda entrika dönmez. Çıkar için birisiyle buluşmam. Bir kanaldayken diğeri batsın gibi görüşte değilim. Fikirlerimi söylerim herkes çok izlenilsin diye düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

DİBE VURMANIN DİBİNİ YAŞADIM

Hayatta hiçbir zaman hedef koyup peşinden koşmadığını söyleyen Ilıcalı, "Hayat beni nereye götürdüyse oraya gittim. Herkese de bunu tavsiye ediyorum" dedi. Programlarda önsezileriyle hareket ettiğini anlatan Ilıcalı, şöyle konuştu: "Türk insanının nelerden zevk alacağını biliyorum. Çünkü bizzatTürkiye ortalamasını temsil ettiğimi düşünüyorum." Hayat okulundan mezun olduğunda 24 yaşında olduğunu anlatan Ilıcalı, "Dibe vurmanın da dibini yaşadım ama benim Pollyanna vitesim vardır" dedi.

VERGİLERİMİZ KALKINMAYA GİDİYOR

100 dolarla çalışırken vergi rekortmenliğine yükseleceğini geçmişte kendisinin de hayal etmediğini anlatan Ilıcalı, "Vergi vermenin abartılmaması gerekir. Hükümetin ciddi çalışmaları var. Bugün bizim verdiğimiz vergiler ülkenin kalkınmasına gidiyor" dedi. Ilıcalı, futbol taraftarlarına da "Bu sporu eğlenelim diye icat etmişler. Bu sektörü eğlenerek yaşamak lazım. Yanlış hareketlerle futbol teröre dönüşebilir" uyarısını yaptı.
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER