ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Nisan 2024 Perşembe 23:02

Telefonlarım susmuyor

Telefonlarım susmuyor

Fatih Terim, yaptığı özel açıklamada, transferdeki son durumu özetledi.


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Milliyet’e yaptığı açıklamada Cambiasso haberleri yüzünden telefonlarının susmadığını belirtti, “Evet bu oyuncu ile yakından ilgileniyoruz ama henüz bir anlaşma sağlanmadı. Bu yüzden taraftarı beklenti içine sokmak doğru olmaz” diye konuştu

Galatasaray yurt dışındaki ikinci etap çalışmaları için Almanya’ya geldi.
Teknik Direktör Fatih Terim, yaptığı özel açıklamada, transferdeki son durumu özetledi ve taraftara da mesajlar yolladı. Deneyimli teknik adam, son günlerde özellikle Arjantin kaynaklı haberlerde Esteban Cambiasso ile anlaştıkları yönünde haberler çıktığını ancak bunun doğru olmadığını dile getirdi. Sarı-kırmızılı teknik adam, kadrosunda görmek istediği Interli futbolcu Cambiasso ile ilgili olarak, “Cambiasso konusunda ben fikrimi söyledim. Çeşitli haberler çıkıyor anlaştığımız yönünde. Bunu sadece Türkiye olarak da düşünmemek gerekir. Böyle bir oyuncu ile ilgili haberler Avrupa basını tarafından da dikkatle izleniyor. Bu yüzden telefonlarım susmuyor. Taraftarı beklenti içine sokmamak gerekir. Evet bu oyuncu ile yakından ilgileniyoruz ama şu an ortada atılmış bir imza yok. Benim istediğim tek şey, taraftarımızın sabırlı olması. Bu konuda onlara mesajımız bize güvenmeleri ve zaman vermeleri” diye konuştu.

HAVA SEVİNDİRDİ

İstanbul’daki sıcak günlerden sonra geldikleri Bielefeld’te yine serin ve yağışlı bir havayla karşılaşan Terim, “Avusturya’da da çok iyi şartlarda hazırlık geçirdik. Çalışma için en uygun ortam bu. Hava istediğimiz gibi. Özellikle antrenmanlarda bunun önemi ortaya çıkıyor. Çünkü hazırlıklarımız yine yoğun olacak, bu yüzden havanın serin olması bizler için avantaj” yorumunu yaptı.
Sarı-kırmızılı oyuncular da hava sıcaklığının çalışma ortamı açısından son derece yerinde olduğunu, antrenmanların daha keyifli geçeceğini dile getirdiler. Yardımcı antrenörlerden Hasan Şaş ise, “İstanbul’da hava bizi bayılttı. Bu kampta iki ciddi sınavımız ve yine yoğun antrenmanlarımız olacak. O yüzden doğru bir yer tercih ettiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.


KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER