ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2014 Cuma 14:32

Yeni nesil Grand Theft Auto V hakkında bilmeniz gereken 13 özellik!

Yeni nesil Grand Theft Auto V hakkında bilmeniz gereken 13 özellik!

Yeni nesilde Grand Theft Auto V bizlere neler sunuyor? Gelin hep birlikte bir göz atalım.


E3 2014'te Sony'nin konferansı sırasında Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için duyurulan yeni nesil Grand Theft Auto V duyurulduğunda Rockstar Games, bu yeni nesil Grand Theft Auto V'in basit bir port oyunu olmayacağından bahsetmişti.

Yeni nesilin gücünü tamamen kullanacağını belirten Rockstar Games, her zaman olduğu gibi yine sözünde durdu ve yeni nesil konsollar ve PC platformu için Grand Theft Auto V'i adeta yeniden geliştirdi. grand_theft_auto_v___wallpaper_by_sendescyprus-d6dka2w Geçtiğimiz aylar içerisinde Grand Theft Auto V'in yeni nesil için yayımlanan ilk özelliklerini zaten sizlere yine benzer bir haber ile belirtmiştik. Bu haberimizde ise Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümü hakkında çıkan yeni özellikleri sizlere belirteceğiz. Yalnız baştan uyaralım, kalbi olanlar okumasın!

Grand Theft Auto V'in Playstation 4 sürümünde, polis kovalamacaları sırasında Dualshock 4'ün ışık barı bölümü daha aktif bir şekilde kullanılacak.

Yine Grand Theft Auto V'in Playstation 4 sürümünde, Dualshock 4'deki dokunmatik alanı kullanarak FPS ve TPS modları arasında geçiş yapabileceksiniz ayrıca oyun içerisindeki TPS ve FPS bakış açılarını daha detaylı olarak da düzeltebileceksiniz.

Grand Theft Auto V'in PC sürümü 4K çözünürlük desteği sunarken, Grand Theft Auto V'in Playstation 4 ve Xbox One sürümleri 1080p/30 FPS değerlerinde çalışacak.

Grand Theft Auto V'deki tüm arabalar FPS moduna özel olarak tekrar tasarlandı. Grand Theft Auto V'de polis radyosu ve telefon çağrıları, Playstation 4'te Dualshock 4 üzerinden verilecek.

Grand Theft Auto V'in Playstation 4 sürümünde radyo kanalı veya silah değiştirmek için Dualshock 4'ün dokunmatik alanını kullanabileceğiz. Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümlerinde daha çok ve farklı hayvanlar ile karşılaşabileceğiz ayrıca FPS modu için özel olarak yapılan 100'lerce yeni animasyon da Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümünde bulunacak.

Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümlerinde telefonumuz 3D olarak yeniden modellenirken, selfie özelliği ise yeniden tasarlandı. Grand Theft Auto V'in çoklu oyuncu modunda FPS moduna özel görevler yapabileceksiniz.

Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümünde kendi vücüdumuzda mermi yaralarını görebilecekken, araçlarda dinleyebileceğimiz 100'lerce yeni şarkı ve radyo şovu bulunuyor. Tabii, Rail Gun isimli yeni silahı da unutmamak lazım


LeaderGamer



ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER