ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Aralık 2014 Cumartesi 23:14

Windows 10 rekor kırdı!

Windows 10 rekor kırdı!

Microsoft'un resmi sürüme merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10, henüz dağıtıma sunulmadan kırdığı rekorla gündeme geldi.


Microsoft’un önümüzdeki yılın ortalarında kullanıcılara dağıtmayı planladığı Windows 10 cephesinden olumlu haberler geliyor. Microsoft’tan Gabe Aul tarafından kaleme alınan yeni bir blog yazısına göre Windows Insider programına şimdiye kadar 1.5 milyon kişi kaydoldu. Bu rakamın 450 bini ise “çok aktif” kullanıcı olarak açıklandı.

Önceki önizleme sürümlerine göre daha fazla kullanıcının Windows 10'a ilgi göstermesi beraberinde bir rekor da getirdi. Şu ana kadar en fazla kayıt Windows 10 için gerçekleşti.

Gabe Aul, Microsoft’un bu durumdan çok memnun olduğunu ve etkileşim sayesinde sistemde yer alan birçok hatanın giderildiğini ifade etti. Gabe Aul, OneDrive simgesinin bazı durumlarda Outlook simgesiyle değiştiğini ve bu hatayı ancak Windows Insider yoluyla bulabileceklerinin örneğini de veriyor.

Microsoft hala geliştirme aşamasında olan Windows 10 sürümünde bugüne kadar kullanıcılar tarafından rapor edilen 1.300 hatanın çözüme kavuştuğu açıkladı. Yazılım devi ayrıca Windows 10’un final sürümünde birkaç önemli yeniliğe daha yer verecek.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER