ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Şubat 2014 Pazar 09:38

Whatsapp kullananlar için en uzun gece!

Whatsapp kullananlar için en uzun gece!

Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg'in 19 milyar dolara satın aldığı Whatsapp çöktü ve kullanıcılar, bir süre Whatsapp'ta iletişim kuramadı.


Erişimin WhatsApp sunucularında yapılan çalışma sebebiyle tüm dünyada kesildiği belirtildi. WhatApp'ın düzelmesi saatler aldı.

WhatsApp'ta yaşanan sorunlar, Tictoc, Viber, Line gibi alternatif mesajlaşma yazılımlarına ve eskiden olduğu gibi SMS'lere yöneltildi.

REKLAM Alisverisortagim.com'da işletmelere özel fiyatlarla alışveriş Vodafone ile işte bu kadar kolay

350 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşan WhatsApp, özellik iyileştirmelerinin yanı sıra güvenlik seviyelerini de her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

WHATSAPP'TA NE DEĞİŞECEK

Whatsapp ücretli olarak indirilecek ve yıllık kira bedeli almak yerine doğrudan indiren başına ücret talep edecek. Bir diğer görüşe göre Whatsapp yine ücretsiz olarak ve yıllık bir kere mahsus ödeme sistemi devam edecek.

-Bugüne kadar göremediğimiz reklamlar Whatsapp'ta boy göstermeye başlayacak. Yani siz yazışırken diğer yandan bir reklam banner'ı görebilmeniz işten bile değil.

-Facebook'tan sonra sosyal platforma dönüşecek ve kişilerin attığı iletiler Facebook anasayfası gibi bir ekranda görüntülenmesi söz konusu olacak.

-Whatsapp'ta herhangi bir marka veya sektörle ilgili (telefon, tablet vb.) ileti yazdığınızda Facebook'ta bu tür reklamlarla daha yoğun olarak karşılaşacaksınız.

-Whatsapp'ta karşı tarafın rehberinde olmadığınız durumlarda ileti yazabilmek için ücret ödemeniz gerekebilir.

-Facebook'ta yoğun olarak görüştüğünüz arkadaşlarınız telefon rehberinizde ekli değilse Whatsapp bunu size önerebilecek.

-Facebook'taki arkadaş listeninizin otomatik olarak telefon rehberinize aktarılabilmesi söz konusu olabilir.

Facebook'un WhatsApp'ı satın almasından sonra birçok komplo teorisi de ortalıkta dolaşır oldu, Almanya'da ise WhatsApp'ın yasaklanmasıyla ilgili kampanyalar başlatıldı.

WHATSAPP DAHA ÖNCE HACKLENMİŞTİ

Kendisine 'KDMS Team' adını veren Filistinli hackerlar WhatsApp uygulamasını hacklemiş ve bir mesaj yayınlamıştı.

Siteye yazılan mesajda "Merhaba Dünya. İki mesaj vermek için burada bulunuyoruz. Birincisi: Dünya üzerinde Siyonistler tarafından çalınan Filistin diye bir yer olduğunun farkında mısınız? Filistinliler, barış içinde yaşamayı, topraklarını özgürleştirmeyi ve İsrail hapishanelerinde bulunan tüm mahkumların salıverilmesini hak ediyor" denilmişti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER