ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ekim 2014 Salı 12:22

WD Güvenlik Kamerası Sınıfı Sabit Disk Grubunu Genişletiyor

WD Güvenlik Kamerası Sınıfı Sabit Disk Grubunu Genişletiyor

WD Purple™ , IoT “fog” İzleme Sistemi Ortamlarında Zirveye Tırmanmak İçin Artık 6 TB Kapasiteyle Geliyor


Bir Western Digital (NASDAQ: WDC) şirketi ve depolama sektörünün lideri olan WD® bugün, 6 TB kapasiteli olarak piyasaya sürülmesiyle, güvenlik kamerası uygulamalarına yönelik 3.5 inçlik sabit disklerin oluşturduğu ödüllü WD Purple™ ürün grubunun genişletildiğini duyurdu. Güvenlik kamerası kayıt sistemleri için tasarlanan “Nesnelerin İnterneti (IoT)” kapsamında veri bakımından oldukça zengin bir kategori olan WD Purple sabit diskleri, en fazla sekiz sabit disk ve 32 yüksek tanımlı (HD) video kamerayla yeni ve mevcut ev ve küçük işletme güvenlik sistemi ortamlarında zirveye tırmanmayı amaçlıyor. WD Purple sabit diskleri, 1 TB ila 6 TB’lık kapasitelerle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

WD Depolama Teknolojisinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Matt Rutledge, “Güvenlik kamerası sistemi, uzun zamandır öncü bir Nesnelerin İnterneti uygulaması olmuştur. Yüksek çözünürlük, yüksek oranlı video kameraları ve yüksek kapasiteli güvenlik kamerası kayıt cihazları arasındaki makineden makineye etkileşimle çalışan IoT, kullanıcının güvenliğini artırmak için erişim ve büyük veri analitiği sağlamaktadır,” dedi ve ekledi, “WD Purple 6 TB kapasiteli sürücüleri, hızla büyüyen bu pazara yenilik getiriyor” açıklamasında bulunuyor.

1414428905_wdpurple6tb.jpg

Özellikler
     WD Purple sabit sürücüleri bir dizi özel WD teknolojileri ile donatılmıştır. Bunlardan bazıları şöyledir:

-​ AllFrame™ - ATA Streaming özelliğiyle birlikte AllFrame, görüntü karesi kaybını azaltır, yeniden oynatmayı iyileştirir ve desteklenen sürücü yuvalarının sayısını artırır. WD Purple, iyileştirilmiş yeniden oynatım sağlayan ve bir izleme sistemindeki kesintileri en aza indirgeyen kapsamlı aygıt yazılımı güncellemelerini kapsar.

-​ IntelliSeek™ Technology – Düşük güç tüketiminin, yüksek sıcaklıkta her zaman açık tutulan izleme sistemi ortamlarında önemli bir rol oynamasıyla birlikte, IntelliSeek™ teknolojisi daha düşük güç tüketimi sağlayarak ve gürültü ve titretişimi azaltarak sistemin iş yükü için optimum arama hızlarını hesaplar.

Uyumluluk için tasarlandı

Yeni veya mevcut güvenlik kamera sistemlerine kolay entegre edilmek üzere üretilen WD Purple sabit sürücüleri, güvenlik kamerası cihazları sınıfı standartlarına göre tasarlanıp, test edilmiştir ve sektörün öncü şase ve çipsetleri ile uyumludur. WD Purple lansmanıyla birlikte ilk olarak 2014 Şubat ayında giriş yapan WD, izleme sistemlerindeki performansı tanımlamak ve kanıtlamak için özel bir referans noktası geliştirmek amacıyla güvenlik kamerası kayıt sistemi ortaklarımızla yakından çalıştı.  WD Purple sabit sürücüleri üzerinde gerçekleştirilen testler, veri depolama sektöründeki rakip güvenlik kamerası kayıt cihazları sınıfı markalarına göre daha üstün bir performansa işaret etmektedir; özellikle de kamera adedi, kanal sayısı ve iş yükü arttığında. Güvenlik kamerası kayıt sistemleri için sabit sürücü seçimlerinde müşterilere yardımcı olması için özel bir Uyumluluk Seçicisi buradaki adreste sunulmaktadır.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Yetkili satıcılarda bulunabilecek olan WD Purple güvenlik kayıt sınıfı  sabit sürücüler 1 TB ila 6 TB’a kadar kapasiteye ve üç yıl limitli garantiye sahiptir. Önerilen Perakende Satış Fiyatı  3.5-inç’lik 6 TB sürücü, model #: (WD60PURX) için  $405+KDV’dir. WD Purple sabit sürücüler ve sınırlı garanti koşulları hakkında bilgi,  şirketin internet sitesinde bulunmaktadır.

 



KAYNAK : WD® Güvenlik Kamerası Sınıfı Sabit Disk Grubunu Genişletiyor

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER