ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ocak 2017 Pazartesi 15:34

Turkcell'den oyun fuarı GIST'e destek

Turkcellden oyun fuarı GISTe destek

Turkcell'in "efsanevi sponsor" olarak destek verdiği oyun fuarı Gaming İstanbul (GIST) oyunseverleri bir araya getirecek.


Turkcell'in "efsanevi sponsor" olarak destek verdiği oyun fuarı Gaming İstanbul (GIST) oyunseverleri bir araya getirecek.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, oyunseverlerin merakla beklediği GIST, bu yıl 2-5 Şubat'ta İstanbul Kongre Merkezi’nin 10 bin metrekarelik alanında gerçekleştirilecek.

Turkcell'in "efsanevi sponsor" olarak destek verdiği Türkiye'nin en geniş katılımlı fuarında, 4 gün boyunca Gamecell, fizy, BiP ve GNÇ markalarının ödüllü etkinlikleriyle turnuvalar düzenlenecek ve katılımcılara da hediyeler dağıtılacak.

Yerli ve yabancı 65 firmanın katılacağı GIST 2017'nin Indie alanında 35 bağımsız oyun geliştirici ekibi oyunlarını dünyaya tanıtırken, Cosplay alanında da en büyük kostümlü oyun yarışması düzenlenecek.

3 Şubat'ta GIST ana sahnesinde düzenlenecek olan Gamecell Hivefest organizasyonunda gerçekleştirilecek olan FIFA 17 finalinin sunumunu Ertem Şener, yorumculuğunu ise Ahmet Çakar yapacak.

Geçen yıl 46 bin 800 ziyaretçiyi ağırlayan Gaming İstanbul'a, bu yıl 75 binden fazla oyunseverin katılması bekleniyor.

Fuara bu yıl Blizzard, Ubisoft ve Netmarble Turkey gibi dünyanın önde gelen oyun üreticisi firmaları, turnuva alanlarıyla katılım sağlıyor.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER