ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Temmuz 2014 Salı 13:45

Turkcell Superonline ve Nat Geo'nun yarışmasında

Turkcell Superonline ve Nat Geonun yarışmasında

Turkcell Superonline ve National Geographic Channel işbirliğiyle hayata geçirilen ve ışık hızında fiber internet deneyimini gerçek hayata taşıyan yarışmada son etap da tamamlandı.


Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline tarafından National Geographic Channel işbirliğiyle hayata geçirilen yarışma sona erdi. Dört etap olarak gerçekleştirilen yarışmada bugüne kadar sorulan hız temalı sorulara en yaratıcı yanıtları verenler, hız tutkusunu sanal dünyadan gerçek hayata taşıyan büyük ödüllerin sahibi oldu.

Turkcell Superonline ve Nat Geo’nun Facebook sayfasında oluşturulan özel uygulama ile Kasım 2013’te başlayan yarışmada bugüne kadar 40 bini aşkın kişi Ferrari World Abu Dhabi’de bir hafta sonu, Tanzanya’da safari, İspanya’da Formula 1 ya da Almanya’da gerçekleştirilen Moto GP yarışını izlemek için yarıştı. Katılan herkesin Turkcell Superonline’dan bir ay boyunca ücretsiz internet kullanım hakkı elde ettiği yarışmada jüri tarafından yapılan seçimlerle bu güne kadar toplam 60 kişi Go Pro3 kamera, 60 kişi ise Nat Geo USB belleğin sahibi oldu.

Yarışmanın ilk etabında kazanan, “Dünyanın en hızlı arabası saatte 439 kilometre hız yapabiliyor! Sen #enhızlısından kimin yanına, neden giderdin?” sorusuna verdiği yaratıcı yanıtla Ferrari World’de dünyanın en hızlı Roller Coaster’ına binme fırsatını yakalayan Kaan Bilge oldu. İkinci etapta “Dünyanın en hızlı koşan hayvanı çitalar, saatte 120 km hızla koşabiliyor! Tanzanya’da dünyanın en hızlı hayvanı çitayla burun buruna geldin, #enhızlısından ona ne derdin?” sorusunun galibi Burçak Aydın ise National Geographic Expeditions’a katılarak Afrika’da 11 gün boyunca dünyanın en hızlı hayvanlarını keşfe çıktı. Üçüncü etapta “Formula 1 İspanya’daki favori takımına #enhızlısından mesajın nedir?’’ sorusuna en yaratıcı yanıtın sahibi olan Yunus Emre Özdiyar ise Formula 1 yarışlarının İspanya’da izledi. Son etapta ise #bihızlansan diyerek hayatında hızlanmasını istediği şeyleri paylaşan Kerem Turgut, MotoGP yarışını Almanya’da izleme fırsatı yakaladı.

“Dijital dünyada öncüyüz”

Konuyla ilgili açıklamasında Turkcell Superonline Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Meltem Şahin şunları kaydetti:

1406629013_turkcell-superonline-pazarlamadan-sorumlu-genel-mudur-yardimcisi-meltem-....jpg

“Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı olarak, dijital mecralardaki çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizin bulunduğu mecralarda bulunmak, Turkcell Superonline markası olarak farklı yarışma, etkinlik ve yaratıcı dijital uygulamalarla onların yanında olma hedefiyle #enhızlısından kampanyamızı National Geographic Channel işbirliği ile gerçekleştirdik. Bu kampanya kapsamında 40 binden fazla kişiye ulaşmamızın yanı sıra hız temasının hayatlarımızda nasıl yer aldığını gördük. En önemlisi de kaliteli ve hızlı internetin vazgeçilmez olduğu verilen cevaplarda açıkça yer aldı. Yarışmanın sonucunda her biri aynı zamanda sosyal medya kullanıcısı olan, büyük ödül sahiplerinin macera dolu anılarını dinlemek de duyduğumuz memnuniyeti artırdı.‘’



KAYNAK : Turkcell Superonline ve Nat Geo'nun yarışmasında

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER