ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Mayıs 2014 Salı 23:29

Türk genç ekipten Half-Life filmi geliyor

Türk genç ekipten Half-Life filmi geliyor

6 kişilik genç ekip iki fragman yayınladıkları film için iddialı görünüyor.


Türk yönetmenden Valve'nin ünlü oyunu Half Life'in filmi geliyor. Hatta şu anda iki adet fragman yayınlandı. 

Half Life hayranı olan iddialı ekip  Tiberhan Ergür, Ömer Dursun, Hurrem Sultan Atay, Hasan Salih Akan, Taner Tunçay, Canset Özge Can bu işe şimdiden koyulmuşlar. Film için ayrıca websitesi kuran ve videolar yayınlayan genç ekip bu alanda güzel işler çıkaracağına inanıyor.

Ekip daha önce Lambda Protocol adıyla Half Life serisini duyurmuş fakar bazı aksaklıklar yaşandığından dolayı iptal edilmek zorunda kalınmış. Şu anda ise profesyonel 6 kişilik ekip ile birlikte tekrar yola koyulup Half Life The Fall Down Of Evolution'u çekmeye başlamışlar. 

Fragmanlar, 

"Half-Life: The Fall Down OF Evolution" Aggressive Teaser

 

"Half-Life: The Fall Down OF Evolution" Evolution Teaser

Resmi sitesinde anlatıldığı üzere Half - Life: The Fall Down serisinde, Black Mesa faciasından sonra dünyanın Combine ırkı tarafından istilasında savaşan genç bir askerin başından geçen olaylar anlatılıyor. 23 yaşındaki Onbaşı, ekibiyle birlikte radyodan gelen istila anonslarını dinlemektedir. Aldığı emir ile birlikte bölge kontrolüne giden Onbaşı ve ekibi Combine ırkının dehşeti ile ilk yüzleşmesini yaşar ve olaylar gelişir. Zamanla hafızasını büyük ölçüde kaybeden Onbaşı'nın hayatı sadece 7 saatlik bir istiladan sonra ön görülemez şekilde değişir.  

Bu genç ekibe kendinizden bir şeyler katabilecekseniz veya yorumlarınızla gelişmelerine katkı sağlamak isterseniz resmi sitelerine bu linkten  ulaşabilirsiniz. Fragmanı izledikten sonra siz de bu iddalı ekibin iddialı filmini sabırsızlıkla bekleyeceksiniz.



KAYNAK : Türk genç ekipten Half-Life filmi geliyor

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER