ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 14:43

Trend Micro Ankara'ya yeni müdür atadı

Güvenlik yazılımları ve çözümlerinde dünya lideri Trend Micro, Ankara bölge müdürünün N. Kerem Serim olduğunu açıkladı.


Japonya merkezli güvenlik yazılımı üreticisi Trend Micro, tüm Türkiye çapında yürüttüğü faaliyetlerini yeni atamalarla güçlendirmeye devam etti. Son olarak Oracle Türkiye ve Orta Asya Stratejik İş Ortaklıkları ve Kanal Direktörü pozisyonunda görev alan N. Kerem Serim, Temmuz 2013 itibarıyla Trend Micro’da göreve başladı. 22 yıldır BT sektöründe üst düzey görevlerde yer alan Serim, Trend Micro Ankara Bölge Müdürü olarak görev alacak. 

Yeni görevlendirmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Trend Micro Türkiye Ülke Müdürü Yakup Börekcioğlu; “Sunduğumuz bulut tabanlı güvenlik çözümleri sayesinde anlık olarak gelişen uçtan uca güvenlik sistemlerimiz Ankara’da önemli bir kabul gördü. Kerem Serim’in gelişi, kamu kurumları ile yürüttüğümüz iyi ilişkilerin daha da ilerlemesine katkı sağlayacaktır.” dedi.

Kerem Serim Kimdir?

Anadolu Üniversitesi, Ekonomi Bölümünü mezunu olan Kerem Serim, Anka Apple Center, DataSel, Microsoft ve Oracle olmak üzere, teknoloji sektöründe 22 yıllık deneyimine sahiptir. Son olarak Oracle Türkiye ve Orta Asya Stratejik İş Ortaklıkları ve Kanal Direktörü olarak görev yapan Serim Trend Micro Türkiye’de Ankara Bölge Müdürü olarak görev yapacak.

 

Trend Micro Hakkında

Global pazarda bulut güvenliği konusunda lider Japon firması Trend Micro (TSE: 4704), iş dünyası ve tüketiciler için içerik güvenliği ve tehdit yönetimi çözümleri ile dijital bilgi paylaşımında daha güvenli bir dünya yaratır. Sunucu güvenliği konusundaki 25. yılına ulaşan, öncülüğü ve deneyimi ile müşterileri ve iş ortaklarının istemci, sunucu ve bulut bazlı güvenlik konusundaki güvenlik ihtiyaçlarını, yeni tehditleri daha hızlı şekilde durdurarak ve fiziksel, sanal ve bulut ortamlarındaki datayı koruyarak sağlar. Trend Micro’nun Trend Micro™, Smart Protection Network™ ve dünya genelindeki 1000’in üzerinde tehdit uzmanı ile desteklenen bulut güvenliği altyapısı, endüstri lideri bulut bilişim güvenlik teknolojisi, ürünler ve servisler sayesinde tehditler internet üzerinde daha gelişme aşamasındayken durdurulur. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER