ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Aralık 2014 Cuma 14:40

TeknoSA'dan iki yeni mağaza

TeknoSAdan iki yeni mağaza

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla uğurluyor.


Türkiye’nin 81 iline yayılan mağazaları, online ve mobil kanallarıyla teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri olan TeknoSA, ‘Herkes için Teknoloji’ felsefesi ile yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Tüketicilere değer katan yeni yatırımları ile hizmet kalitesini artırmaya ve Türkiye’nin dört bir yanına teknoloji götürmeye devam eden şirket, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı iki mağaza ile büyümeye devam ediyor.

Yalova’nın 3’üncü mağazası Yalova Star AVM’de açıldı

1419596571_yalovastar1.jpg

Yalova’daki 3’üncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan TeknoSA, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek. Mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar son teknoloji birçok ürün bulunuyor.

TeknoSA Anadolu’daki hizmet ağını genişletiyor

Açtığı mağazalarla teknolojiye ihtiyaç duyulan her noktada ulaşılabilir olan TeknoSA, Elazığ’daki 2’nci mağazasını da Elazığ Park 23’te açtı. TeknoSA Elazığ mağazası toplam 600 metrekarelik alanda en son teknoloji ürünleri tüketicilerle buluşturuyor.

1419596616_yalovastar3.jpg

Tüm kanallarda hızlı büyümesini sürdüren TeknoSA, Türkiye’nin 81 ilindeki 300’e yakın mağazası ve www.teknosa.com web sitesi ile faaliyet gösteriyor. Türkiye’nin 81 ilinde yer alan tek teknoloji perakendecisi TeknoSA, yatırımlarına 2015 yılında da devam edecek.



KAYNAK : TeknoSA'dan iki yeni mağaza

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER