ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Ekim 2014 Cuma 14:28

Sony Xperia Z4 sağlam geliyor

Sony Xperia Z4 sağlam geliyor

Sony Xperia Z4 bu özelliklere sahip olacak.


Sony geçtiğimiz ay yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia Z3’ü tanıttı. Daha Xperia Z3 yeni satışa sunulmuşken Xperia Z4 hakkında bilgiler gelmeye başladı. Bu bilgiler için çok erken gibi görünse de, Sony’nin altı ayda bir amiral gemisi tanıttığını düşündüğümüzde tam da zamanı gibi görünüyor.

Kaynaklar, Xperia Z4’ün Quad HD çözünürlüklü 1440x2560 piksel bir 5.5  inç ekrana sahip olacağını ve işlemci olarak Snapdragon 810 yonga seti ile güçlendirileceğini söylüyor. Sadece bu kadar da değil. Sony yeni amiral gemisinde 4 GB RAM ile 64-bit mimarisini destekleyen Android Lollipop işletim sistemini kullanacak. Cihazın 16 GB ve 32 GB depolama seçenekleri olacak ve microSD ile genişletilebilecek.

 1413541226_xperia.jpg

Sony'nin Xperia Z4 üzerinde, Z3 modelinde de olduğu gibi yeni kavisli Exmor kamera sensörü ile 20 MP çözünürlüklü kamera kullanması muhtemel görünüyor. Sony'nin telefonları zaten şu anda bile daha iyi bir kamera deneyimi sunuyor. Kaynak, ayrıca Z4’ün LTE Cat destekleyeceğini söylüyor. Cihaz, 300 Mbps 6 indirme hızları ve Bluetooth 4.1 özelliği sunacak. 

Ayrıca Sony, üstün bir ses deneyimi için, ön kısmında HTC'nin BoomSound hoparlörüne benzer stereo hoparlörler, arka kısmında ise amplifikatörler koymayı planlıyor. 



ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER