ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Kasım 2013 Perşembe 10:26

Samsung takımını kuruyor: Galaxy 11

Samsung takımını kuruyor: Galaxy 11

Samsung, Galaxy serisinin adını taşıyacak bir futbol takımı kuruyor.


Kazanan dünyayı alır, sloganıyla ortaya çıkan Samsung’un yeni satış kampanyası bu zamana gördüklerimiz arasında en farklı olanı. Her ne kadar Samsung böyle ilginç market politikalarını sevse de daha önce böylesini görmemiştik.

Koreli firma en iyi amiral gemilerinin serisi olan Galaxy serisinin adını taşıyacak bir futbol takımı kuruyor. Futbol starlarının dünyanın en tanıdık yüzleri olduğunu da bilen Samsung yeni market stratejisini futbolcular üzerinden oynuyor. Peki nasıl futbol oyanayacaklar? Galaxy S4’lerle Note 3’lerle mi?

Öncelikle futbol starlarına Samsung’un en iyi cihazları verilecek. Galaxy Gear’dan Note 10.1’e Note 3’ten Galaxy S4’e kadar Galaxy serisi ile donatılacak. Daha sonra uzaylılara karşı dünyamızı savunacaklar.

Kulağa şaka gibi geliyor olabilir ancak karar vermeden önce ilginç tanıtım videosunu da izlemenizi istiyoruz. Bu arada Galaxy 11’i hala merak edenler için, Galaxy 11 Samsung’un futbol takımının adı olacak. Daha önce Samsung'un Barcelona oyuncularıyla reklam yaptığını görmüştük ancak bu seferki takımı bir araya getirmek olacak, Dünya takımını.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER