ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Nisan 2017 Cuma 10:49

Samsung, Galaxy S8'in bu kusurunu yalanladı

Samsung, Galaxy S8in bu kusurunu yalanladı

Samsung, Galaxy S8'in can sıkıcı kusuru için neler dedi?


Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, geçtiğimiz günlerde kullanıcıları ile buluşmaya başladı. Ancak birkaç gün önce Kore'deki kullanıcılardan, ekranda olası kusurların olduğu endişe verici raporlar ulaştı. Ancak Güney Koreli şirket, korkulacak bir şey olmadığını savundu. Tabii ki de kırmızı renk sorunundan bahsediyoruz.

Samsung, gelen bu iddialara karşı,  ürün kalitesini sağlamak için kapsamlı testler yaptığını söyledi ve  “Çünkü telefon, Super AMOLED ekranının doğası gereği doğal renklerde farklılıklar olabilir. Kullanıcılar, kendi tercihine bağlı olarak renk optimize edebilir dedi."

Güney Koreli devi Samsung’un bu günlerde bu sorun ile ilgili bir güncelleme yayınlaması ve tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere, daha "derin" renk tonlarını özelleştirmesine izin vermesi bekleniyor. 

Galaxy S8 kırmızı ekran sorunu nasıl ortaya çıktı?

Geçtiğimiz haftalarda, Kore’de ön sipariş verip erken sahip olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ müşterilerinden kırmızı ekran sorunu şikayetleri gelmişti.

Cihaz sahipleri, telefonlarındaki ekranların çok kırmızı olduğunu düşündükleri için başkalarına sordu. Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın resimleri sosyal medya sitelerinde ortaya çıkınca, Samsung bu habere "Önemli bir sorun değil ve telefonun kendisi ile ayarlanabiliyor. Renk hala kırmızımsı görünüyorsa, müşteriler servis merkezinden değiştirebilirler.” yanıtını verdi. Fakat bu açıklama, zaten optimize edilmiş olduklarından ekranlarındaki rengi ayarlayamadığını söyleyen bazı Galaxy S8/S8+ sahiplerini memnun etmedi.

1493098560_red-tint-s8.jpg



KAYNAK : Samsung, Galaxy S8'in bu kusurunu yalanladı

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER