ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Aralık 2014 Pazartesi 19:14

Samsung Galaxy Edge Türkiye'deki fiyatı...

Samsung Galaxy Edge Türkiyedeki fiyatı...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un ilk olarak Güney Kore'de satışa çıkardığı Galaxy Edge'nin Türkiye'deki satış tarihi ve fiyatı belli oldu.


Daha önce Güney Kore, Çin ve Amerika gibi ülkelerde satışa çıkan Galaxy Edge'nin Türkiye'de satışa çıkmayacağı söyleniyordu. Ancak Samsung, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Galaxy Note Edge’in Türkiye satış fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı.

KIVRIMLI EKRANA SAHİP

Uzun süredir merakla beklenen kavisli ekrana sahip ilk telefon Galaxy Note Edge, teknik özellikler bakımından Galaxy Note 4 ile hemen hemen aynı sayılsa da tasarım anlamında önemli bir yeniliğe sahip. Telefonun sağ kenarını kıvrımlı hale getiren Samsung, bu kenar üzerinden bildirimler sunuyor.

NOTE 4'TEN DAHA İNCE

Hava durumu, saat, haber akışı vb. birçok bildirim kıvrımlı kenar sayesinde görüntüleyebiliyor. 2560×1600 piksel çözünürlüklü ve 524 ppi piksel yoğunluklu 5,6 inçlik Super AMOLED ekranla birlikte gelen telefonun ekranı Gorilla Glass 3'le kaplı. 8,3 mm kalınlığıyla Galaxy Note 4’ten 0,2 mm daha ince olan telefonun ağırlığı ise 174 gram. 2,7 GHz hızında çalışan Snapdragon 805 işlemciden, Adreno 420 grafik işlemciden ve 3 GB RAM’den güç alan telefonun 32 ve 64 GB dahili hafıza seçenekleri bulunuyor.


Galaxy Note Edge, bugün “Kömür siyahı” ve “Buz Beyazı” renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Ürünün tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 2.799 TL.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER