ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 14:22

Samsung Electronics, tüketicilerinin el yazısına göre karakter analizi yapıyor

Samsung Electronics, tüketicilerinin el yazısına göre karakter analizi yapıyor

Samsung Electronics, İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştireceği Roadshow etkinlikleri kapsamında tüketicilerine farklı sürprizler hazırlıyor


Samsung Electronics, benzersiz Note kültürüne yeni bir boyut ekleyen Galaxy Note 4 ve yepyeni tasarım yaklaşımıyla Galaxy akıllı telefon ailesinin en son üyesi Galaxy Alpha’yı Roadshow etkinliği kapsamında tüketicilerle buluşturuyor. Kasım ve Aralık ayına yayılan programlarla, 5 farklı noktada gerçekleştirilecek etkinliklerde tüketiciler son teknolojiyi keşfedecek, renkli sürprizlerle keyifli bir deneyim yaşayacaklar.

Roadshow kapsamında yapılacak etkinliklerde tüketiciler, Note 4’te günlük görevlerin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi adına geliştirilen S-Penözelliğini deneyimleme fırsatı yakalayacaklar. Bu özelliği kullanarak yazdıkları yazılar aracılığıyla kullanıcılar, el yazısı analiz uzmanı Melih Arat ile birlikte karakter analizi yaptırabilecekler. Görüntüleri daha parlak, net aktaran ileri kamera sistemi ve 3.7MP çözünürlüğünde geniş açılı ön kamerasıyla selfiede yeni bir dönem başlatan Note 4 – Wide Selfie deneyimini özel bir platformda keşfetme imkanını bulacaklar.

1415794084_samsungroadshow28129.jpg

Galaxy ailesinin özenle tasarlanmış metal çerçeveli, mat görünümü ve kompakt yapısıyla, gelişmiş bir tasarıma sahip olan yeni üyesi Galaxy Alpha’yı ise özel masalarda deneyimleyebilecekler.

7 Kasım tarihinde İstanbul’da başlayan Roadshow, İstinyepark AVM, Cevahir AVM, Marmara Forum’da gerçekleştirilecek. 28- 30 Aralık tarihleri arasında Ankara Kentpark AVM’ de gerçekleşecek Roadshow etkinlikleri 5-7 Aralık tarihleri arasında ise İzmirli tüketicilerle Agora AVM’de buluşacak.

Ayrıntılı Roadshow programı:

7-8-9 Kasım İstinyepark AVM

14-15-16 Kasım Cevahir AVM

21-22-23 Kasım Marmara Forum

28-29-30 Kasım Kentpark AVM

5-6-7 Aralık İzmir Agora

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER