ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Eylül 2014 Salı 15:41

Microsoft'tan ucuz akıllı telefon atağı

Microsofttan ucuz akıllı telefon atağı

Microsoft, 15 Eylül'de Hindistan'da yapacağı tanıtıma hazırlanıyor. Piyasanın çok çok altında bir fiyatla satışa çıkaracağı duyurulan telefon insanları meraklandırıyor.


ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, 15 Eylül’de Hindistan’da düzenleyeceği tanıtım için medya kuruluşlarına davetiye göndermeye başladı.

Konuyla ilgili ortaya atılan iddialara göre, Microsoft, piyasadaki çoğu akıllı telefona oranla daha düşük bir fiyatla satılacak bulunan ürününü bu ülkede tanıtmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon piyasasında yeni pazar arayışı 

Akıllı telefon piyasasından düşük fiyata sahip modelleriyle daha iri bir hisse edinmeyi planlayan şirket, bu kapsamda Hindistan merkezli 2 akıllı telefon üreticisiyle anlaşmaya vardı.

2 hafta sonra gerçekleşecek tanıtımın nelere hamile bulunduğu henüz kati şekilde bilinmiyor. İlerleyen günlerde daha detaylı bilgilendirmenin yapılacağını duyuran Microsoft’un tanıtacağı akıllı telefonunun 100 dolar (220 TL) fiyatla tüketicilere sürüleceği hesap ediliyor.

Piyasadaki başka akıllı telefonlara nazaran daha hesaplı modeller üreten ve bu sayede son çağda alıcı sayılarını arttıran firmaların başarılarının Microsoft’un bu kararında tesirli olduğuna inanılıyor. Ancak bu akıllı telefon ne kadar özelliği içerisinde barındıracak, merak konusu.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER